Eindexamens gehaald, afgestudeerd, jarig of verloofd? Dat moet gevierd worden! Niets is leuker dan een sfeervol feestje in je eigen achtertuin. Maar om indruk te maken op je gasten heb je meer nodig dan alleen een paar statafels en een schaaltje bitterballen. We hebben daarom de leukste tuinversieringen en decoraties voor je verzameld, zodat je er een memorabel tuinfeestje van kan maken!

Dit verdient een lintje!

Oude kleding, lakens of tafelkleden mogen uit de kast gehaald worden. Een erg leuke manier om je tuin te versieren, is met deze zwierige sliertjes. Verf ze in een leuk kleurtje, hang ze aan je partytent of in een boom en klaar ben je.

stylemepretty.com
bridesmagazine.co.uk

Je kan de boom in

Ook leuk om in je boom te hangen: deze waxinelichthouders. Het enige wat je nodig hebt is een grote verzameling glazen potjes en eventueel siergrind. Pak er wel een stevige trap bij als je ze ophangt, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Kijk hier hoe je het zelf kunt maken!

spaas.eu

Pallet party

Hoe leuk is dit? Met een grote groep vrienden ‘tafelen’ aan deze pallets. Een goede en sfeervolle oplossing als je te weinig tafels en stoelen hebt. Een verhuurbedrijf inschakelen is dan niet meer nodig!

stylemepretty.com
catchmyparty.com

In het groen

Leuk zo’n feestje in de tuin! Jammer dat we in Nederland altijd afhankelijk zijn van het weer. Met het plaatsen van een partytent speel je daarom op safe. Wil je toch het gevoel hebben dat je je tussen het groen van de bomen begeeft? Hang dan een aantal planten op aan de buizen. Mooi!

southernweddings.com
brides.com

Onder moeders paraplu

Een slimme manier om je goed te beschermen tegen het felle zonnetje. Je spant een aantal draden en hangt hier allemaal verschillende paraplu’s en parasols op. Leuk!

theshare-space.com

Wat heb jij deze zomer te vieren?