Je gaat aan de slag met verf, maar je weet nog niet zo goed welke kleuren goed bij elkaar passen. Daar willen wij je graag bij helpen! Kies een kleur of thema die goed bij jou en jouw huis past. Heb je een kleur gekozen? Kijk dan in deze blog welke kleuren je allemaal het beste kunt combineren. Je kunt ook kiezen voor een thema zoals natuurlijk of rustiek. Ook dan vind je in deze blog de perfecte combinaties!

Zacht en chique

Kies je voor het thema zacht en chique? Dan kun je deze kleuren gebruiken! Het zijn vooral de ‘lieve’ kleurtjes zoals roze en blauw. Kies dan wel de lichte varianten en ga niet voor te fel. Het moet natuurlijk wel zacht blijven.

hubpages.com
design-seeds.com

Rustiek

Rustiek betekent eigenlijk landelijk en boers en in zijn natuurlijke toestand gelaten. Het zijn dus een beetje de aarde kleuren, maar dan de hardere varianten zoals donkerbruin of diepblauw.

color.romanuke.com
colorpalettes.net

Wil je leren hoe je het beste een muur kunt verven? Neem dan eens een kijkje bij onze maakworkshops. Wij helpen je graag! 

Natuurtinten

Wil je een natuurlijke en rustige kleur op de muur? Kies dan voor deze kleuren. De lichte kleuren zijn zoals je kunt zien vooral gericht op de zee en het strand. Een ander natuurlijk thema is het bos. Dan ga je meer richting de groentinten.

design-seeds.com
design-seeds.stfi.re

Felle kleuren

Val op met een goede, felle kleur op de muur! Houdt bijvoorbeeld speelgoed of bloemen in je achterhoofd en je kunt eigenlijk wel bedenken welke kleuren daar allemaal bij horen.

livemaster.ru
paletasdecolores.com

Wist je dat je ook kunt verven met een spuitpomp? Bekijk het maakrecept om te zien hoe dat in zijn werk gaat!

Pasteltinten

Als je aan pasteltinten denkt, denk je al snel aan Pasen. Vandaar ook het beeld met de eieren. Het zijn voornamelijk zachte kleuren, maar wel doorgedrukt dus niet té licht van kleur. Bijvoorbeeld donker lila of hard geel.

color.romanuke.com

Warme tinten

Ben je op zoek naar een warm, knus en gezellig gevoel in de kamer? Kies dan voor de warme tinten. Deze geven een warmte boost waardoor je altijd een warm thuis gevoel creëert. Bekijk het maakrecept om te zien hoe je het beste kunt schilderen.

color.romanuke.stfi.re
color.romanuke.com

Heb je je thema of kleur al gekozen? Ga dan aan de slag! Bekijk ons hele assortiment verf