De keuken als blikvanger

Als je erbij stilstaat, breng je behoorlijk wat tijd door in de keuken. Waarom zou je dan genoegen nemen met de heersende norm of standaard uitstraling? Tijd om je keukenkastjes, muren of planken te voorzien van een kleurtje. En wees niet bang om verschillende kleuren te combineren. Dat geeft juist een speels effect én een hoop nieuwe energie. Kijk zelf maar eens naar deze voor-en-na-foto's.

Voor
Na
Voor
Na

Het nieuwe gewoon in je woonkamer

Wit kan prachtig staan, maar kleuren geven net wat meer diepte, uitstraling en persoonlijkheid. Vergeet alle normen en maak van die kale zithoek je nieuwe lievelingsplek. Een kleurtje in de woonkamer beperkt zich niet tot één egaal oppervlak of één gekleurde muur. Werk met patronen, structuren, meerdere kleuren en mix en match erop los. Nog niet zo vaak geschilderd? Check deze tips voor het mooiste resultaat. 


Voor
Na

Creatief met kleur in de kinderkamer

In een kinderkamer wordt vaak gespeeld met kleur. Vroeger waren roze en blauw populair, maar tegenwoordig gaan we daar creatiever mee om. Zo geef je de kozijnen bijvoorbeeld een andere knalkleur dan de muur. En creëer je verschillende kleur- of witvlakken voor een speels effect. Niet zo standaard, wel zo mooi. Eerst even testen? Probeer dan een kleurtester van Flexa. Zo zie je meteen of jouw kleurkeuze past bij de kamer en bij de lichtinval.

Voor
Na
Voor
Na

Creëer je droomslaapkamer

In de slaapkamer kom je tot rust en wil je energiek weer wakker worden. Het is daarom belangrijk om kleuren te kiezen waar jij je goed bij voelt. Wil je een rustgevende kamer, ga dan bijvoorbeeld voor blauwtinten. Wil je het randje opzoeken? Speel dan met kleurvlakken en -accenten die terugkomen in je interieur. Vind een balans en experimenteer. Zo komt je droomslaapkamer echt tot leven.


Voor
Na

Genoeg inspiratie om meer kleur aan je leven te geven? Kom dan naar een Praxis bij jou in de buurt. De Pick & Play kleuren van Flexa Creations zijn namelijk exclusief verkrijgbaar bij de mengmachine in onze winkel. Tot snel!