Spetterpret met de kids

Spetteren in het opblaasbad zorgt voor de kinderen voor dolle pret, zeker met wat opblaasspeelgoed. Een compact opblaasbad, verkoelend en veilig voor de kleinsten, is zo neergezet. En wanneer ze wat ouder zijn en er vriendjes of vriendinnetjes komen, is een ruimer model ideaal om samen in te spelen. Is het over met de waterpret? Je bergt je lichtgewicht opblaaszwembad zo weer op.

Een verkoelende plons

Wil je een wat groter en steviger zwembad? Een waarin je een goede plons kunt maken, samen met vrienden in kunt badderen of gewoon ruim in kunt bewegen? Denk dan aan een opzetzwembad.

Je opzetzwembad kun je gerust de hele zomer laten staan. Daar is hij stevig genoeg voor. Daarbij kun je ook kiezen voor een versie mét pomp waardoor je water schoon en hygiënisch blijft. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over bladeren in het water, want als je kiest voor een model met overkapping of met een afdekzeil, waait er niks in je zwembad. En door de keuze uit verschillende kleuren en patronen, zoals stijlvol zwart tot een rustieke houtlook, past het altijd in de stijl van je tuin.

Bubbelen in je hottub

Tover je eigen achtertuin om tot een wellnessresort met een stijlvolle jacuzzi. Of je nu graag even helemaal alleen wilt ontspannen of gezellig met vrienden een drankje in je bubbelbad wilt doen: er zijn opblaashottubs en spabaden voor elk budget, maar allemaal met dat luxe gevoel van aangenaam instelbaar watertemperatuur en krachtige bubbelende jets om je heen.

Langer genieten van je zwembad door goed onderhoud

Als je zorgt dat je je zwembad goed onderhoudt, heb je daar lang profijt van. Een zwembad kan vies en glad worden van bijvoorbeeld bladeren en zonnebrandcrème.

Met de juiste onderhoudsproducten is jouw bad schoner, veiliger en hygienischer. Ook hoef je het water minder vaak te verversen.

Hulp bij je zwembadkeuze

Hulp nodig bij het kiezen van een zwembad? Ons zwembad productadvies helpt je met het uitkiezen van jouw droombad.