Pasen is naast een weekend met uitgebreid ontbijten het ideale moment om te klussen in en om het huis. Het weer in april doet wat hij wil, dus we hebben 7 klussen voor zowel binnen als buiten voor je uitgekozen. Deze zijn perfect in een lang weekend uit te voeren. 

Klus 1: Maak je eigen konijnenhok

Heb je konijnen als huisdieren? Het paasweekend is natuurlijk een leuk weekend om voor deze kleine knaagdieren een nieuw hok te maken. Met het stappenplan konijnenhok maken kan je zo met de hele familie aan de slag! Zo bouw je een heerlijk eigen plek voor ze en vergeet niet iets lekkers te halen voor de paasdagen! 

Klus 2: Schutting plaatsen

Bij goed weer kan je lekker buiten aan de slag. Voordat de zomer echt van start gaat is het goed om je schuttingen te controleren. Repareer indien nodig, behandel het hout met een houtbeschermingsmiddel of beits de schutting. Indien nodig kan je natuurlijk zelf een nieuwe schutting plaatsen. Alles wat je moet weten voor het aanschaffen van een nieuwe schutting vind je in ons schutting koopadvies. En als de schutting eenmaal staat dan wil je deze natuurlijk wel een beetje verfraaien, dat doe je met dit stappenplan.

Klus 3: Je houten tuin/balkon meubels opknappen

Zijn je houten tuinmeubelen vergrijsd en vies geworden? Knap dan je tuinmeubelen op en laat ze weer stralen! Reinig, schuur en olie ze in om weer de natuurlijke houtskleur te krijgen. Volg het stappenplan 'houten tuinmeubelen opknappen' en geniet van je opgeknapte meubelen.

Klus 4: Meubel maken voor wasmachine en droger

De was is niet altijd het leukste klusje in het huishouden, maar met een fijn meubel in het washok wordt deze taak wel een stuk aangenamer. Prima klus voor een wat meer regenachtig paasweekend. We leggen je in dit stappenplan precies uit hoe je deze zelf maakt. Zo hang je straks met het mooie weer eenvoudig je wasgoed buiten op zonder te struikelen over alle losse spullen. 

Klus 5: Zwevende hoekbank voor in de tuin maken 
Wil jij komende zomer weer heerlijk relaxt in de tuin kunnen hangen? Maak een dan deze designer loungebank met een zwevende look! Door de verborgen poten lijkt het alsof hij zweeft. In een paasweekend klussen kan jij met dit stappenplan je tuin zomerklaar maken. 

Klus 6: Groene nisjes in huis creëren

Veel groen en huis is helemaal de trend van nu, ook wel Urban Jungle genoemd. Naast je bank kun je ook deze mooi plantenbak maken om verschillende groene planten in te zetten. Moet je nog op jacht naar planten? Kijk Dan hier voor onze speciale openingstijden met de paasdagen.

turbulences.deco.fr
homeremediesforwomen.com

Klus 7: Tuinbank met een pergola maken

Je tuin is pas echt compleet met een tuinbank. Helemaal leuk is het bankje als je er planten langs kunt laten groeien. Ook hier hebben we een handig stappenplan voor klaarstaan waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit bankje zelf kunt maken.