Met deze drie opbergboxen en manden heb je met weinig moeite je huis weer op orde! Vink ze allemaal gemakkelijk af:

Box 1: Kleding

Bij elk seizoen horen weer andere (lees ook: nieuwe) kleren. Tijd om al je kleren op een berg te gooien en stuk voor stuk door te spitten. Wat draag je nog, wat past niet meer en wat ga je het meest aantrekken aankomend seizoen? Heb je je winterjassen en sjaals voorlopig niet meer nodig? Stop ze dan netjes weg in afsluitbare opbergdozen en leg je lievelingskleding voor in de lente vooraan in de kast. Vier het optimisme!

Box 2: Toiletspullen

De badkamer. Een plek waar minstens 17 flessen shampoo rondslingeren, altijd wel een bergje was ligt en waar dagelijks iets valt als je de tandpasta pakt. Ook die problemen zijn zo verholpen met handige mandjes en boxen. Heb je bijvoorbeeld rommelig badkamermeubel of juist helemaal geen meubel, maak het dan netjes en overzichtelijk met grote manden (19L) voor je handdoeken en kleine varianten (3L) voor je flessen, tandpasta en scheerschuim. Maar zoek vooral een model dat in jouw badkamer past. Mooie badkamerkasten hebben we ook.

Box 3: Boeken, papier en andere spulletjes

De moeilijkste categorie - en de grootste doorn in het oog - is toch wel alledaagse rommel die eigenlijk nergens echt thuishoort. Laten we die snel een thuis gaan geven. Als je trotse eigenaar bent van een roomdivider, hebben we mooie, stijlvolle bakken voor daarin. Ideaal voor papier, pennen, plakband, foto's en andere rommeltjes (die je per se wil bewaren, de rest: weggooien). In deze bakken zijn ze snel weggewerkt en zo weer gevonden. 

Box 1 met deksel
Box 2 een mand 
Box 3 roomdivider