Ben je op zoek naar leuke en vooral originele raamdecoratie? Dan ben je op onze blog aan het juiste adres! Wij hebben de hipste en meest originele raamdeco voor je op een rijtje gezet. Je kunt veel raamdecoratie kopen, maar je kunt het natuurlijk ook zelf maken! Ga aan de slag en verras iedereen met je creativiteit!

Wil je eerst een kijkje nemen in wat Praxis al aan kant-en-klare raamdecoratie te bieden heeft? Bekijk dan onze pagina voor raamdecoratie

Of bekijk direct onze gordijnen, shutters en jaloezieën

Raamtekeningen van plantjes en hartjes

Weet jij al van het bestaan van raamtekeningen? Nee? Laat je dan nu inspireren! Je kunt verschillende raamtekeningen zelf maken, maar je kunt deze ook kant en klaar online bestellen. Met een raamtekening houd je voldoende daglicht binnen, maar heb je toch decoratie. Je kunt de tekeningen ook tijdelijk opplakken wanneer je bijvoorbeeld een verjaardag of een babyshower hebt. Wil je geen figuurtjes, maar gewoon raamfolie? Ook die zijn er in verschillende prints en designs.  

windowdrawing.com
windowdrawing.com

Lichtjes voor je raam

Als de donkere dagen eraan komen, wil je toch graag wat meer licht in huis. Maar heb je al eens gedacht aan licht voor het raam? Op deze manier maak je het binnen gezellig, maar oogt je huis van buiten ook knus en warm. Je kan dit op verschillende manieren doen zoals hieronder aangegeven 1 grote tak met verschillende accessoires en lichtjes. Je kunt deze natuurlijk helemaal naar eigen smaak versieren. Een snoer verlichting is hier ideaal voor, deze vind je op onze snoer verlichting pagina.

Wil je nog meer ideeën voor raamdecoratie, bijvoorbeeld speciaal voor de winter? Lees dan onze blog over gezellige raamdecoratie voor tijdens de wintermaanden.

hometalk.com
bloglovin.com

Groene gekte voor het raam!

Ben je gek op planten, dan kun je deze ook voor het raam zetten! Je kunt het bescheiden houden en een paar kleine plantjes of cactusjes op de vensterbank zetten, maar je kunt ook uitpakken en een paar grote groene monsters in het raamkozijn zetten. Tip: let wel op dat het niet té druk wordt in huis. Dus die grote groene monsters werken perfect in een clean & overzichtelijke kamer.

Natuurlijk is een mooie plantenpot onmisbaar. Bekijk dan op onze plantenpotten pagina het aanbod!

bloglovin.com
homestolove.com.

Schilderijtjes op een rij

Schilderijtjes op de muur? Schilderijtjes voor het raam! En kies dan voornamelijk voor transparante kunst! Zo blijft het rustig, maar heb je toch mooie decoratie. Kies een basiskleur en laat deze terugkomen in de verschillende lijstje. Hierdoor krijg je wat diversiteit, maar ook consistentie en blijft het fijn om naar te kijken. Bekijk onze collectie fotolijstjes voor een perfect formaat voor jouw raam.

lovemaegan.com

Feestje?!

Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo spannend. Mooie gordijnen of jaloezieën zijn ook prachtig! Je kunt kiezen voor ‘tijdelijke’ raamdecoratie. Heb je bijvoorbeeld een housewarming of een jubileum dan kun je je raam helemaal opleuken met slingers en ballonnen. Op deze manier kan iedereen zien dat het feest is!

Wil je nog meer inspiratie voor een geweldig verjaardagfeest? Lees dan onze blog en laat je inspireren!

woohome.com
brit.co

Maak je eigen gordijnen

Naast de standaard gordijnen of raamdecoratie op maat, kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. Laat zien wat je kan en maak je eigen gordijnen! Iedereen is een maker, dus ook jou moet het lukken! Daar kan je trots op zijn. De roede om jouw zelfgemaakte gordijn aan op te hangen vind je op onze gordijnrails en roedes pagina.

makezine.com
topinspired.com

Shutters

Last but not least, de shutters. Shutters laten licht binnen, maar je kunt ze ook dichtdoen zodat je wat privacy hebt. Je kunt ze overal plaatsen en ze zijn er in alle soorten en maten.

Nog geen shutters in huis? Bekijk dan snel onze collectie op de shutters pagina.

thisoldhouse.com
californiashutters.co

Wil je iets voor je raam maar kun je nog niet kiezen?

Onderneem dan gelijk actie en doorloop onze raamdecoratie keuzehulp. Benieuwd naar welke stijl bij jou past? Lees dan onze blog over raamdecoratie stijlen