Je maakt het extra gezellig in huis met de juiste raamdecoratie. Welke stijl past het beste bij jouw interieur? Kies je voor vitrage, rolgordijnen, verduisterend of niet? In deze blog hebben we alle soorten raamdecoratie op een rij gezet om je te inspireren!

Gelijk al kijken wat voor aanbod aan raamdecoratie wij voor jou hebben? Bekijk dan snel onze raamdecoratie pagina. 

Of kies direct je jaloezieën, rolgordijn, plissé gordijn of vouwgordijn.

Gordijnen voor elke kamer in huis

Ga voor een gedurfd jaren '60 bloemetjes motief bij een strak gele of groene muur. Of kies je liever voor sereen wit omdat het goed matcht met de koele blauwtinten in huis? Behalve de kleur en de stof van het gordijn, is natuurlijk ook de functie belangrijk. In de woonkamer zul je eerder voor lichte vitrage kiezen, terwijl in de slaapkamer verduisterend het beste werkt. Lees daar meer over in dit uitgebreide advies en neem een kijkje op de raamdecoratie pagina van Praxis.


Jaloezieën voor een trendy interieur

Jaloezieën passen eigenlijk in elk interieur. De stijlvolle strepen zorgen voor veel of juist weinig licht in iedere gewenste kamer. Hout is de laatste tijd erg in opkomst en past in elk trendy interieur. Nog geen jaloezieën in huis? Bekijk dan ons jaloezieën assortiment en laat je verassen. 


Rolgordijn of vouwgordijn

Wil je geen inkijk in je woonkamer, keuken of slaapkamer? Kies dan voor een verduisterend rolgordijn uit onze rolgordijnen assortiment, en je bent verzekerd van je privacy. Zelf een rolgordijn ontwerpen? Dat kan! Lees dan hoe je rolgordijnen bij Praxis kunt laten maken. Ook op de slaapkamer komt een rolgordijn goed tot z'n recht. Een vouwgordijn is de speelsere variant, en past goed in een landelijk interieur of in de kinderkamer. Wil je een volledige kinderkamer inrichten? Bekijk dan ons assortiment voor kinderenStijlvol plisségordijn 

Een plissé gordijn heeft iets luxueus en tijdloos over zich. De plooien geven net dat beetje extra! Omdat ze lichtdoorlatend staan ze erg mooi in een woon- of werkkamer en speciaal bij hoge ramen waar veel licht binnenkomt. Benieuwd naar welke plissé gordijnen wij voor jou in huis hebben? Bekijk dan snel wat wij in ons plissé gordijnen assortiment hebben.

Enthousiast en zin om te gaan klussen?

Bekijk het volledige assortiment Praxis raamdecoratie en ga aan de slag! Ook voor gordijnen roedes of wat extra klus advies over het aanschaffen en ophangen van gordijnen kun je bij ons terecht.