Relax bij je eigen salontafel

Plan een zomervakantie naar eigen tuin, want met deze houten salontafel wordt die fijner dan ooit. Met buitenbestendig en karakteristiek drijfhout en dit stappenplan bouw je de hocker in slechts drie stappen. Alleen nog een set fijne ligstoelen ernaast, een paar zomerse planten erop, zwembadje erbij en jij bent klaar voor die staycation. Aan de slag dus!

Eindeloos borrelen aan deze statafel

Een statafel in je tuin is niet alleen handig voor hapjes en drankjes, maar staat ook geweldig met potjes en plantjes erop als er even geen feestje is. Ook deze statafel maak je gemakkelijk zelf met dit stappenplan. Kies uit weerbestendig drijfhout, steigerhout en eikenhout en steek je handen uit de mouwen. Plannetje voor al die vrije dagen, wellicht? Met deze sfeervolle statafel ben jij in ieder geval klaar voor de zomer!

Zei iemand een eigen tuinbar?

Onmisbaar voor elke levensgenieter met tuin of terras: een eigen tuinbar! Met dit stappenplan maak je ‘m zelf in 4 stappen. Kies je favoriete houtsoort en ga lekker aan de slag. En vergeet niet dat je het hout gratis op maat kunt laten zagen bij onze zagerij. Bar in elkaar gezet? Maak ‘m af met een zomers kleurtje en andere (zelfbedachte) accessoires. Denk bijvoorbeeld aan glazenrekken, een bord met de naam van je bar en een setje krukken. Cocktail, iemand?

Hopelijk ben je geïnspireerd om van jouw tuin een zomerparadijs te maken. Hoe sneller je begint, hoe langer je ervan kunt genieten. Zie jij jezelf al zitten bij je eigen tuinbar? Voor meer advies helpen we je graag in de winkel. Succes!