Zin om je huis op te frissen met nieuwe meubels?  Dat komt goed uit! Wij hebben de mooiste houten meubels voor je verzameld die je zelf kunt maken. Hout is tijdloos, natuurlijk materiaal en is er in diverse soorten en maten. Denk aan bijvoorbeeld eikenhout, MDF maar ook OSB. Je kunt er alle kanten mee op! 

1. Je eigen designer tv-meubel

Verdient jouw televisie ook een designer tv-meubel? Dit tv-meubel is gemaakt van eikenhout. In vier stappen maak je het meubel zelf! Knap staaltje houtwerk, vind je niet? 

2. Ruime opbergkast van spaanplaat en OSB

Opbergruimte nodig in huis? Met een inbouw opbergkast van spaanplaat en OSB is rondslingerende rommel in huis verleden tijd. Zo'n kast is ook geschikt voor oudere (bijvoorbeeld jaren '30) woningen met schuine wanden, want je kunt 'm helemaal op maat maken. 

3. Handige opklapbare spiegel en tafel in één

Handig voor kleinere ruimtes, deze opklapbare tafel. Benieuwd hoe dit stijlvolle pareltje ook als spiegel functioneert? Bekijk het stappenplan en leef je uit! 

4. Trendy eiken badkamermeubel

Trendy en stijlvol, is het geen plaatje dit eikenhouten badkamermeubel? Je kunt het meubelstuk op maat maken zodat het precies past in jouw badkamer. De twee wasbakken maken het geheel helemaal af! 

5. Een hoekbank van tuinhout

Uiteraard voor in de tuin een heerlijke hoekbank om in de zomer lekker op te zitten en liggen. In dit stappenplan leggen wij jou precies uit hoe je deze zelf maakt. 

Op zoek naar de juiste houten bouwmaterialen voor je klus? Bekijk ons hele hout assortiment

Veel plezier met je klus!