Je hebt snoeien en je hebt snoeien 2.0, oftewel de ware kunstwerken die zich ontpoppen wanneer je een creatieveling een snoeischaar in de hand geeft. In deze blog willen we graag dit werk in de schijnwerper zetten en je op ideeën te brengen om van je eigen heg een waar kunstwerk te creëren. Misschien ben jij wel een echte dierenliefhebber of ben je meer een romanticus en hebben hartjes de voorkeur. In deze blog is er voor ieder wat wils te vinden dus lees en kijk vooral even met ons mee.

Beestenboel

Ben jij een echte dierenliefhebber? Dan kun je aan de volgende beelden je hart wel ophalen! Van olifanten tot katten, we hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

flickr.com
mosaiculturesinternationales.ca
hitdiydrafts.com
firstcomeflowers.typepad.com
ba-bamail.com
tumblr.com

Ballenspel

Zijn ronde vormen jouw favorie? Dan zijn de onderstaande tuinen echt iets voor jou.

splenderosa.blogspot.nl
lykkans.se

Romanticus

Houd je van hartjes? Deze prachtig gesnoeide hagen hebben dan zeker jouw voorkeur.

livedan330.com
bloglovin.stfi.re
marinawoznjuksworld.tumblr.com

Labyrint

Lijkt het je leuk om verstoppertje te kunnen spelen in je eigen tuin? Dan mag een doolhof aan je tuin echt niet ontbreken.

worthminer.com
treasurehouses.blogspot.nl

Cartoons

Ben jij een fan van tekenfilms? Dan is een tuin met je favoriete karakters helemaal hét. Kijk mee naar de leukste cartoons gemaakt van groen.

wdwmagic.com
wdwmagic.com
wdwmagic.com

Heb je na het zien van deze beelden zin gekregen om gelijk aan de slag te gaan? We hebben hier klusadvies voor je klaar staan waarin wordt uitgelegd welk snoeigereedschap bij welke snoeiklus je kunt gebruiken.