Binnenklussen

Na al die regen en donkere dagen kijk je natuurlijk uit naar de zomer. Je zomerkleren kunnen weer uit de kast en je kunt volop genieten van het mooie weer. Maar de zomer heeft ook nadelen. Hitte en ongevraagd bezoek van insecten bijvoorbeeld. Met deze tips maak je van je huis een heerlijk koele plek en hou je insecten voorgoed buiten de deur.

  • Hou de zon buiten met raamdecoratie

    Je houdt je huis op een makkelijke en voordelige manier koel met raamdecoratie. En dat is leuk, want je kunt uit heel veel soorten kiezen! Wil je zelf regelen hoeveel licht er naar binnen komt? Kies dan voor jaloezieën of plisségordijnen. Hou je van knus? Dan zijn kant en klaar gordijnen echt wat voor jou. En als je een goede nachtrust belangrijk vindt, kies je natuurlijk voor verduisterende rolgordijnen. Bij ons vind je altijd wat je nodig hebt, zeker met onze keuzehulp raamdecoratie.

  • Een koele bries in huis met een luchtkoeler

    Als je airconditioning te duur of ingewikkeld vindt, kun je een luchtkoeler overwegen. Die kun je zien als een ventilator-de-luxe, maar dan met een extra koele bries. Dat komt doordat een luchtkoeler de lucht eerst koelt via een reservoir voordat hij het weer naar buiten blaast. En dat zorgt ervoor dat de temperatuur wel drie graden lager wordt in een ruimte. Ook fijn: voor een luchtkoeler heb je geen afvoer nodig. Je kunt hem dus neerzetten waar je maar wilt.

  • Lekker luxe met airconditioning

    Wil je verzekerd zijn van een koele slaapkamer of werkplek? Dan is airconditioning het beste idee. Mooi is dat airco’s tegenwoordig in heel veel soorten en maten te koop zijn. En dus ook voor elk budget. Een mobiele airco zonder slang bijvoorbeeld is ideaal om kleine ruimtes te koelen. En er is geen afvoerslang nodig, dus je kunt er meteen genieten. Maar misschien wil je een grote ruimte koelen of je hele huis. Wij helpen je met onze keuzehulp voor airconditioning. Heb je er eentje uitgekozen?