Nostalgische, traditionele kleuren

Deze klassieke kersttrend blijft voor altijd de go-to trend wanneer het gaat om traditie en pure nostalgie. Kerstmis is rood en dat zal niet snel veranderen. Combineer een geweldige, grote kerstboom met kerstrood, groen, jute en krijt en het is kerst.

Rode en glimmende details

In deze stijl mag je lekker over de top gaan. Het mag glitteren, glimmen en overdadig zijn. Combineer fonkelende lichtjes met warme kleuren als dieprood, kerstboomgroen en glanzend goud en creëer een prachtig kerstgevoel. Hang rode sokken aan de open haard, leg houtblokken op de grond en versier je deuren met klassieke kransen en glitterende bloemen. Bekijk onze shop voor alle kerstdecoratie

Pak uit bij het kerstdiner

Bij een kerstdiner mag je helemaal los. Wat dacht je van gouden bestek en rode servetten? Open plekjes op tafel mag je volzetten met rode kaarsen, glazen met een gouden randje en vazen vol dennentakken en warme lichtjes. Maak het helemaal af door rode en gouden glitters en sterretjes op tafel te strooien.

Zie je het al voor je?

Als je nog niet genoeg inspiratie op hebt gedaan, kom dan langs op een van onze kerstmarkten, of kijk hier voor nog meer leuke kerst inspiratie. en maak er een prachtige decembermaand van.

Hier vind je al onze kerst producten!