Zin om jouw interieur een frisse boost te geven? Waarom alleen focussen op klussen, schilderen of behangen, als je met een fotoprint op de deur (en met heel weinig moeite) al een nieuwe sfeer creëert? Met een originele deur met een hout- of barnstyle print, een natuurfoto of een leuke print voor de kinderkamer heb je echt geen nieuwe muurkleur nodig! Er is heel veel mogelijk. Welke deurprints helemaal in jouw huis passen? Lees snel verder! 

Haal de natuur naar binnen

De eerste trend is misschien niet helemaal nieuw, maar wel een hele gave: groen in je interieur of wel de Botanische trend. In 2017 zagen we al dat mensen veel meer planten aan hun interieur toevoegden. In 2018 blijven planten ook de manier om de natuur naar binnen te halen. Je hoeft je niet alleen te beperken tot planten, ga juist aan de slag met illustraties aan de wand, accessoires met botanische prints en veel verschillende kleuren groen. Zo kun je met een behang met een jungle print of een deurprint met een waterval of een bos snel je interieur een botanische boost geven!

Scandinavisch eenvoud

Een van de populairste woonstijlen is momenteel de Scandinavische woonstijl. Het Scandinavisch interieur straalt vaak rust en duurzaamheid uit. Het kleurenpalet bestaat uit neutrale kleuren zoals witte- en grijstinten. Licht is ook heel belangrijk in deze woonstijl. Scandinavische huizen hebben vaak grote ramen, die zorgen natuurlijk voor heel veel licht in huis! Om warmte te creëren wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. In een Scandinavisch interieur zie je dan ook vaak houten vloeren en meubels terugkomen. Een houten deur is een element wat vaak in deze woonstijl terugkomt. Geen ruimte voor een echte houtenplanken deur? Met een deurprint van CanDo creëer je deze look ook snel.

Prints overal

Wil je iets anders in je interieur? Dan kunnen grafische vormen en prints zorgen voor een interieur boost. Patronen en prints op muren, vloer of meubels, alles is mogelijk. Een mix en match met de juiste kleuren en materialen en het effect is persoonlijk, uniek en spannend. Prints komen veel terug in bijvoorbeeld behang, accessoires, textiel en op deuren. Wat zo leuk is aan deze interieurtrend is dat je het niet snel fout kunt doen. Je kan het toepassen in een strak en modern interieur, maar ook in een retro of modern landelijk interieur en je eigen foto gebruiken of juist een bestaande print kiezen.

CanDo fotoprint deuren

Met de fotoprint deuren van CanDo gaan er oneindig veel deuren open. Zo kun je jouw eigen deur samenstellen, zowel de voor- als achterkant kunnen verschillende prints bevatten. Is het een deur die van de hal naar de woonkamer gaat? Dan kun je voor beide kanten een andere print kiezen die past bij de stijl van die ruimte, ideaal! Daarnaast zijn er ook deuren met echt reliëf(!). Het relief wat je in de print ziet, voel je ook daadwerkelijk! 

Snel aan de slag met een nieuwe deur? Stel hier jouw eigen deur samen!

Top 10 CanDo deurprints