Durf jij de kwast in de muurverf te dopen en je woning met de nieuwe Renaulac kleurtrends te verrijken? We helpen je met de mooiste combinaties en geven je de handigste verftips.

Mediterranean vibes

Sluit je ogen, je voelt de avondzon op je huid, je hoort het rustgevende geruis van de Middellandse Zee en je ruikt misschien wel de olijfbomen. Precies die zinderende warmte haal je in huis met dit rustige en natuurlijke kleurenpalet. Combineer ze in je woon- of slaapkamer voor een aangename Mediterrane sfeer.

Trendkleur op de muur: Forest Bathing

Trendkleurstalen: Concentration, Ambitious Goals, Detail, Motivation Boost, Deep Breeze, Free Your Mind, Clear Thoughts, Keen Aspiration en Forest bathing.

Explosie van kleuren

Ga met dit kleurenpalet aan de slag en de energie spat van je muren af! Door accenten van zacht pastel met gewaagde felle tinten te combineren, creëer je een optimistisch interieur. Durf jij deze kleur te geven aan je muren?

Trendkleur op de muur: Pure Energy en Joy of Life.

Trendkleurstalen: Vogue, Enlighten, Enjoy Calmness, Joy of Life, Pure Energy.

Retro en authentiek

Een knipoog naar de jaren zeventig en tachtig met het strakke van nu, samen in een vertrouwd palet. Dat is retro en authentiek. Deze speelse en nieuwerwetse kleurencombinaties laten duurzame meubelen en tweedehands vondsten volledig tot hun recht komen!

Trendkleur op de muur: Keen Aspiration

Trendkleurstalen: Keen Aspiration, Splendid Lounge, Natural Courage, Statement.

Futuristisch minimalisme

De minimalistische trend ontwikkelt zich tot een futuristische doch tijdloze variant met interessante kleurcombinaties. De wereld verlangt naar minder en rust. Met dit palet aan diepe en warme tinten creëer jij een duidelijk statement: less is more én stijlvol!

Kleur op de muur: Noble Luxury

Trendkleurstalen: Noble Luxury, Just Relaxed, Open Loft, Ginger Shot, Good Mood.

Tips om je muur te verven

Een goede voorbereiding is het halve werk, is het alom bekende verfadvies. Zorg dus dat je een schoon afdekzeil, afplaktape, verfbakje en kwasten en rollers in huis hebt. Volg daarna ons stappenplan die jou helpen met je muur verven. Geef jij je muur liever gedeeltelijk een nieuwe kleur? Dan helpt het stappenplan lambrisering verven jou verder!

Kun je jouw kleur niet online vinden? Kom dan naar je dichtstbijzijnde Praxis winkel met een verfmengbalie en we helpen je daar graag verder!