Er zijn allerlei vaders. De echte klus-vader, de vader die bij ieder zonnestraaltje de barbecue naar buiten rolt en de vader die de hele dag in de tuin te vinden is. En voor alle soorten papa’s zijn er passende vaderdag cadeau’s. Heb je dus nog geen idee waar jij je vader dit jaar mee kan verrassen? Wij zetten de leukste Vaderdag cadeau ideeën voor je op een rij!

Cadeau ideeën voor de klus-vader

Heeft hij voor alles een stuk gereedschap en krijgt hij ontwenningsverschijnselen als hij een week lang zijn werkbank of hamer niet heeft gebruikt? Dan maak je hem hier heel blij mee!

Als jouw vader een beginnend klusser is, ontdek je hier welk gereedschap hij nodig heeft. Bekijk ons gehele assortiment aan gereedschap en installatiemateriaal voor meer toffe Vaderdag cadeau ideeën. 

Cadeau ideeën voor de barbecue-vader

Is hij de heerser van de bbq? Is het zijn levensmissie om het perfecte kipspiesje te grillen en is het voor hem altijd barbecueweer? Geef hem een van de volgende tools als geschenk om zijn barbecue-beleving naar nieuwe hoogtes te tillen:

Welke barbecue het beste bij hem past, ontdek je hier! Bekijk al onze barbecues om nog meer Vaderdag cadeau ideeën op te doen.

Cadeau ideeën voor de tuin-vader

Als hij alleen maar groene vingers heeft, Robert Plant zijn favoriete rockster is en de tuin zijn favoriete plek, dan is jouw vader een echte tuin-vader. Voor het geval je door de bomen het bos niet meer ziet bij het zoeken naar een geschikt cadeautje, hebben wij hier wat Vaderdag cadeau ideeën voor je!

Doe nog meer inspiratie op met een beetje hulp van een van onze blogs over de tuin. Neem een kijkje in ons gehele “Tuin & buitenleven”-assortiment voor nog meer Vaderdag cadeau ideeën. 

Cadeau ideeën voor de vuur-vader

Vindt hij het heerlijk om een fikkie te stoken en is de open haard voor hem het middelpunt van het huis? Wij durven er onze handen voor in het vuur te steken dat een van deze cadeaus dan perfect is voor jouw vader!

Voor de vaders die een haard geweldig vinden, maar zichzelf niet zien als een echte vuurmeester is een sfeerhaard ideaal. Maak je Vaderdag cadeau helemaal zelf. Lees hier hoe je een buitenhaard bouwt! Of bekijk ons assortiment op het gebied van haarden en verwarming en kies de perfecte haard voor jouw vader.

Cadeau ideeën voor de gadget-vader

Met een app op zijn telefoon doet hij het licht aan en uit, bedient hij de zonwering en stelt hij de temperatuur in. Daarnaast heeft hij een zelfrijdende auto en een robotgrasmaaier. Herken je jouw vader hierin? Dan wordt hij hier vast blij van:

Lees ons artikel over Smart Homes voor meer inspiratie. En bekijk al onze automatiseringsproducten om nog meer Vaderdag cadeau ideeën op te doen.

Weet jij al wat je de kluspapa gaat geven voor een onvergetelijke Vaderdag? Nee? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze stappenplannen en maak helemaal zelf je Vaderdag cadeau!