Het liefst knapt hij alle klussen zelf op zoals het schilderwerk, tuinieren of het nodige timmerwerk. Dat is nou een typisch voorbeeld van de kluspapa: altijd in en om het huis bezig. Deze papa kun je dan ook niet beter verrassen op Vaderdag dan met de nodige klustools. Wij zetten de leukste Vaderdag cadeau’s voor je op een rij en sluiten af met een mooie klus om samen met je vader te doen.

Cadeau tip 1: Stevige gereedschapskoffer

De klusvader kan nog wel eens bekend staan om het verzamelen van veel gereedschap. Om al deze losse spullen goed op te kunnen bergen is de gereedschapskoffer ideaal. Zo is niet alleen papa blij dat hij zijn tools goed kan vinden, maar maak je vast ook mama blij dat niet alles meer in huis rondslingerd. En je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. We hebben namelijk kleine koffers, maar ook tassen en een hele kar.

Cadeau tip 2: Bouwlamp

Soms kan een klus uitlopen tot in de late uurtjes. Een bouwlamp is dan een must! Maak je vader het klussen gemakkelijker door hem een bouwlamp cadeau te doen. Er zijn modellen die opgehangen kunnen worden op de plek waar hij altijd klust, of lampen die overal kunnen staan. Zelfs als de klus buiten is. Je vindt ook bouwlampen die in de hand meegenomen kunnen worden om in de kleine donkere hoekjes goed te kunnen kijken.

Cadeau tip 3: Borenset

Boren; ze raken nog wel eens zoek. Een extra setje hebben, kan dus helemaal geen kwaad. De kluspapa beschikt vaak al wel over een boor, maar er ontbreken vast wat boortjes of deze gaan ontbreken. Maak hem blij met een complete borenset. Zo kan hij altijd klussen als het nodig is en hoeft hij niet te wachten tot het kopen van nieuwe boortjes.

Cadeau tip 4: Kniebeschermers

Veel klussen worden op de knieën uitgevoerd en om slijtage en pijnlijke knieën te voorkomen zijn kniebeschermers zeker aan te raden. Dus help je vader een handje mee met veilig klussen. Bekijk hier alle kniebeschermers. Zo kan hij nog een aantal jaartjes goed verder klussen.

Cadeau tip 5: Workshop

Veel klussen knapt je vader natuurlijk in mum van tijd zelf op, maar misschien heeft hij die ene klus nog niet helemaal onder controle. Hoe leuk is het om met hem samen een workshop te volgen om zo jullie klusskills te verbeteren? We hebben een groot aanbod aan workshops. Van elektriciteit en zagen naar kitten en boren. Zo heb je niet alleen een cadeau voor je vader, maar kun je er een gezellig gezamenlijk dagje van maken.

Klustip met de kluspapa: Werkbank maken

De musthave voor elke klusser is een stevige werkbank. Wil je jouw vader echt een uniek cadeau geven? Maak dan samen of als cadeau een in de hoogte verstelbare werkbank. En om voorbereid te werk te gaan, neem dan dit maakrecept goed door en verras je vader met jouw klusskills!

Weet jij al wat je de kluspapa gaat geven voor een onvergetelijke Vaderdag? Neem anders ook eens een kijkje naar andere maakrecepten die je helemaal zelf kunt maken voor je vader.