Een waterdichte opbergbox in de tuin? Maak ‘m zelf!

Tuinkussens, sierkussens en andere decoratie maken je tuin en balkon extra gezellig. Maar dan heen en weer gesjouw met al die spullen is minder fijn. Tijd om zelf een stijlvolle, waterdichte opbergbox te maken. In dit stappenplan vertellen onze professionals precies hoe je dat doet. En als je bezoek verwacht, leg je er gewoon een paar kussens op en tada! Je hebt een extra tuinbank. Klusideetje voor het weekend?

Buitenkasten voor elke tuin

Als je eigenaar bent van een achtertuin kun je ook kiezen voor een kant-en-klare tuinkast. We hebben ze in alle soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld kunststof opbergboxen die weinig onderhoud vereisen, grote en kleine tuinkasten met een stijlvolle uitstraling. Tip: neem er een van hout en maak ‘m eigen met een likje verf.

Spullen opbergen op je balkon

Heb je een balkon? Dan is het slim om voor een opbergbox te gaan. De juiste opbergbox kun je ook nog eens gebruiken als bankje, waarmee je helemaal goed zit. Als je houdt van een open uitstraling en je balkon is overdekt, kun je ook voor een stellingkast gaan. Zet hier een paar manden in en decoreer de overige ruimte met planten, potten en kaarsjes. Gezellig!

Een opberghok voor je containers

Naast de kleine rommeltjes zijn er meer items die niet bepaald mooi staan in je tuin. De containers bijvoorbeeld. Die kleurrijke afvalbakken verdienen een plekje uit het zicht. Met dit stappenplan maak je zelf een houten ombouw voor je kliko’s. Maar je kunt er natuurlijk ook een kopen bij ons. Bekijk ze hier.

Opslag voor je haardhout

Ook haardhout verdient een fijn dak boven het hoofd. Hier hebben we natuurlijk een leuk stappenplan voor. Maak ‘m zelf en je haardhout ligt altijd mooi en droog opgeborgen. Druk met een ander project? Dan hebben wij genoeg haardhoutopslagen voor je klaarstaan.

Met deze buitenkasten en opbergboxen is je tuin binnen no time weer netjes. Elke dag opnieuw. Dat wordt lekker buiten zitten, in die oase van rust. Tot snel bij Praxis!