GEFELICITEERD! Je hebt na een aantal jaar studeren eindelijk jouw diploma in the pocket. Met het behalen van zo’n mijlpaal hoort natuurlijk een eindexamenfeestje. Een gezellige avond met je medestudenten, familie en vrienden om het laatste jaar mooi af te sluiten en plannen te smeden voor de toekomst. Om jouw eindexamenfeest echt onvergetelijk te maken helpen je op weg bij de organisatie en geven we je de nodige tips.

Alles wat je nodig hebt:

De vlag

De hele straat mag het weten: jij bent geslaagd! De traditie is dat de vlag uit kan en je schooltas als wimpel functioneert. Misschien is de vlag inmiddels aan vervanging toe of in de loop der jaren zoek geraakt? We hebben een mooie vlag om je feestje mee in te luiden. Vergeet ook de vlaggenstok of een vlaggenstokhouder.

Partytent

Bij een eindexamenfeest komen heel wat mensen over de vloer. Denk aan je klasgenoten, vrienden, familie en vrienden van je ouders. Ze komen allemaal proosten op het goede nieuws. Al snel heb je z'on 30 á 50 man over de vloer. Wij kunnen natuurlijk niet in jouw huis kijken, maar bij de gemiddelde woning zal dit wat krapjes worden. Verleng daarom de woonkamer met een partytent (of twee natuurlijk). We hebben mooie partytenten om je feestje compleet te maken!

BBQ

Als je jouw gasten ook wilt voorzien van iets te eten dan is een BBQ voor deze gelegenheid ideaal. Je kunt bijvoorbeeld lekkere mini-hamburgers of kipspiesjes serveren. Ben je benieuwd naar de 7 tips om jouw barbecue-avond een succes te maken? Je leest het op onze blog

Vuurkorf

Een feestje kan tot in de late uren doorgaan en dan kan het wel eens snel afkoelen. Een vuurkorf is hierbij de ultieme oplossing! Zo blijft het tot laat in de avond gezellig en warm. En je kunt je gasten ook nog eens vermaken door een zak marshmallows te kopen en ze deze boven de vuurkorf te laten roosteren.

Statafels

Op jouw eindexamenfeestje zal er flink wat gedronken worden dan is het wel zo prettig om je glazen kwijt te kunnen. Daarnaast creëer je met statafels gezellige plekjes om met elkaar te kunnen praten. En wil je voorkomen dat je gasten onderuitgezakt in een kringetje gaan zitten dan is de statafel je redding! Bekijk hier het complete assortiment statafels en bijpassende statafelrokken.

Aankleding

De aankleding van je feestje zet de toon! Misschien wil je wel een leuk thema aan je eindexamenfeestje geven zoals: Black & White, Hawaii party, Jungle fever of Ik hou van Holland party. Vergeet naast de slingers en partygoods ook de tuinverlichting goed af te stemmen. Voor leuke tips voor de aankleding van je tuinfeestje lees dan de blog: zo maak je het leukste tuinfeestje

Muziek

Wil je echt goed uitpakken met je examenfeest dan regel je natuurlijk een DJ. Misschien is er wel een goede vriend van je die plaatjes wilt draaien. Dan heb je daar in ieder geval geen omkijken meer naar. De DJ kan pas echt zijn entree maken wanneer je deze DJ Booth in de tuin of woonkamer zet. Aangezien je nu toch niet meer hoeft te studeren heb je tijd over om deze DJ booth in elkaar te zetten.

Bar

Je wilt op je feestje je gasten zo goed mogelijk bedienen. En hoe gaaf zou het zijn een eigen bar te hebben? Je leest in ons maakrecept stap voor stap hoe je je eigen Hawaiiaanse bar maakt! Ga je voor een Hawaiiaans feestje, dan past deze er top bij! 

Heel veel plezier op je eindexamenfeest en maak er een knallend feest van!