estahome.nl

Je kent het wel: je hebt de muur opnieuw behangen, maar de rol is nog lang niet op. Zonde! Gelukkig zijn er genoeg creatievelingen die wel raad weten met deze restjes. Pak je behang plaksel en kwast er alvast bij, want een prullenbak vol met behang resten is vanaf nu verleden tijd!

Alles wat je nodig hebt voor deze behang klus vind je hier

1. Om in te lijsten

Je kunt bijvoorbeeld een leuke compositie maken van verschillende lijsten met jouw behang resten. Op deze manier verhef je een stukje behang tot kunst! Goed beginnen? Kijk dan gelijk of er een mooie lijst tussen onze collectie fotolijsten zit.

atelier.co.nz 
littlepieceofme.com

2. Een mooi opstapje

Je kunt ook je behang gebruiken om een saai trapje om te toveren in een heus kunstwerk. Een keukentrapje was nog nooit zo leuk! Wil jij weten hoe jij je eigen barkruk maakt? Lees dan hier hoe je dit doet. Deze kun je daarna gelijk behangen.

mommodesign.com 
 thislittlestreet.com

3. In de spotlight

Ben je toe aan wat vernieuwing? Dan verander je heel eenvoudig je oude lampenkap in een echt pronkstuk. Ook mooi met een stuk neutraal behang. Geen oude lamp in huis? Klik dan snel verder en haal er een in huis.

ofdesign.net
ebay.com

4. Een werelds wandje

Het is een flinke klus, maar dan heb je ook wat. Van verschillende resten behang kun je namelijk ook een wereldkaart maken, bijvoorbeeld voor in de slaapkamer van je kinderen. Zowel decoratief als educatief. En heb je minder geduld, dan kun je de behang resten ook in andere vormen uitsnijden. Zoals deze wolkjes. Leuk!

archzine.de
projectnursery.com

5. Fleurige potjes

Kleine restjes behang over? Gebruik het dan om een oud blik of potje op te fleuren met behulp van wat lijm. Zo zet je altijd wat leuks op tafel! 

6. Verrassing in je ladeblok

Door de zijkant van je lades te behangen zorg je keer op keer voor een verrassing als je ‘m opent! Een subtiele, maar erg leuke toevoeging aan je ladekast.

atomeinlove.com
pretty-ditty.blogspot.nl

7. Trap op, trap af

Ben jij al gemotiveerd om een keer extra naar boven en beneden te gaan?  Door het stootbord van je trap te behangen, kun je van je trap een bijzonder kunstwerk maken. Zo wordt traplopen direct een stuk leuker. Direct heel die trap aanpakken? Bekijk ook even onze tips om je trap te renoveren

homedit.com
whoohome.com

Dus...wat ga jij doen met je restanten behang? Geen behang resten in huis? Geen paniek, bij ons koop je een mooie behangrol.


En ben je benieuwd naar de behangtrends van 2017? Lees dan onze blog en je bent volledig op de hoogte.