We love Hue! 

Met de slimme Hue verlichting is er geen snoer meer in zicht én hoef je nooit meer op te staan om je licht aan of uit te zetten. Alle lampen in elke ruimte zijn namelijk verbonden met je smartphone. Zet ze aan en uit, zachter of feller, stel de kleuren in en bepaal elke dag weer je eigen sfeer. Je kunt je lampen zelfs verbinden met je muziek en je wekker. Niet alleen de mogelijkheden, maar ook het aanbod is Huege

De gloeilamp: het lichtpuntje van je kamer

Soms is het juist prachtig om snoeren te zien hangen, zoals bij een simpele gloeilamp. Zo’n lamp staat heel stijlvol alleen, maar ook meerdere bij elkaar geeft een bijzonder effect. Bijvoorbeeld door ze te wikkelen om een houten balk. Hang deze vervolgens aan je plafond boven de eettafel en het oogt meteen veel gezelliger. Je kunt er natuurlijk ook een kopen.

Haal buitenverlichting naar binnen

Regels zijn er om te verbreken, toch? Gebruik buitenlicht eens ergens anders dan waar het voor bedoeld is: binnen! Zo’n sfeervolle lichtslinger voor je tuin, staat namelijk ook superleuk aan je muur. En met de juiste peertjes is ‘ie helemaal perfect voor binnen. Stop ook zeker je kerstverlichting niet meteen weer in de doos na de feestdagen, deze staan geweldig om een buis, kast of kozijn gewikkeld.

Let’s hang out together!

Kijk die lampen eens met elkaar hangen als een stel vrienden. Dat maakt je huis toch extra gezellig? Combineer de meest uiteenlopende lampen met elkaar en maak daar één stralend plaatje van in je kamer. Je kunt ervoor kiezen om een bepaalde tint aan te houden, of te spelen met verschillende kleuren. Jij bent de ontwerper.

Gaat er al een lampje branden of wil je nog meer inspiratie?

Bekijk het volledige assortiment!