Kranen heb je in allerlei soorten en maten: douchekranen, wastafelkranen, fonteinkranen en keukenkranen. Om van jouw kraan een mooie toevoeging aan het interieur te maken hebben we de volgende bijzondere kranen voor je op een rijtje gezet. Een nieuwe kraan geeft je badkamer, keuken of toilet in 1 keer een andere look! Kies de kraan die bij jou past.

Witte kraan

Durf te kiezen voor een compleet witte kraan. Zo maak je van de kraan een ware eye catcher. Door af te wijken van de “gewone” chroom of RVS look, valt je kraan direct op in het interieur. Net even wat anders, terwijl je wel de schone witte uitstraling van de badkamer behoudt. Helemaal avontuurlijk? Deze kraan kan natuurlijk ook in de keuken gemonteerd worden. 

Open kraan

Van verschillende merken is er een kraan beschikbaar met een open hals, waardoor je het water ziet lopen. Het geeft direct een indrukwekkend effect om het water op deze manier in de wasbak te zien stromen. Daarnaast zijn de kranen stijlvol vormgegeven en voorzien van de laatste innovaties. Beschikbaar van verschillende merken, bijvoorbeeld van Aquazuro.

Klassieke kruisgrepen

Voor een echte klassieke uitstraling kies je voor kruisgrepen voor de kraan, met twee aparte kruisgrepen voor koud en warm water. Voor een extra strakke uitstraling kun je de leidingen van de kraan wegwerken in de muur. De grepen kunnen dan los van de kraan in de muur gemonteerd worden.  

Kraan naast de douche

Voorkom dat je de ochtend start met een plens koud water over je heen. In plaats van direct onder de douchekop, kun je de kraan verder van de douche monteren. Dit geeft meteen een strakke uitstraling voor de douchekraan. Creëer het luxe spa-gevoel, gewoon in je eigen badkamer. Bekijk ook het maakrecept van douchekraan naast de douche.

Op zoek naar meer inspiratie voor kranen? Lees onze woontrend blog over gouden kranen.