Evernote: overzicht tijdens het klussen

Verbouwen is een hele klus. En hoe meer er gedaan moet worden, hoe chaotischer het kan worden in je hoofd. Dat wil je natuurlijk voorkomen. De app Evernote kan je klusleven een stuk gemakkelijker maken. Je kunt er al je belangrijke notities kwijt: tekst, foto’s boodschappenlijstjes, offertes, bonnen en zelfs geluidsfragmenten. De hele mikmak.

Zo sla je snel even dat badkameridee op, maak je een takenlijst en deel je die direct met anderen. Alles wat je uit je hoofd wil hebben, zet je gewoon in Evernote. Kun je daarna - helemaal stressvrij - verder met waar je mee bezig was.

Flexa Visualizer: test alle kleuren op je muur

En dan bedoelen we niet met zo’n verftestertje. Beter zelfs. Als je zoekt naar een mooie, nieuwe kleur voor je huis, kun je met de Flexa Visualiser app meteen zien welke nou echt bij die gordijnen past. En bij jou, natuurlijk. De app scant en schildert je hele kamer in alle kleuren die er bestaan. Zonder het verfwerk. Vind je het moeilijk kiezen uit al die opties? Sla je favorieten dan op en vraag advies aan je vrienden of familie. Naast dat de app heel handig is, is het ook superleuk om je woning in al die verschillende stijlen te zien. Downloaden dus!

Houzz interior Design: inspiratie voor je interieur

Bezig met het inrichten en decoreren van je huis? Dan kun je vast wel wat inspiratie gebruiken. Met de Houzz Interior Design app heb je een enorme databank vol mooie interieurfoto’s binnen handbereik. Van industriële keukens tot scandinavische slaapkamers; alles staat erop. Sla je favoriete items op, lees de reviews en bekijk meteen hoe ze in je huis staat met de 3D feature. Daarnaast vind je er ook genoeg professionals die je kunnen helpen met je interieur. Handig!

Praxis app: extra voordelen en services voor de makers

And last but not least: onze eigen Praxis app. Zo heb je al onze services en klusadviezen altijd bij de hand!

Download ‘m en meld je meteen ook gratis aan voor Praxis Plus voordat je begint met klussen. Makers met Praxis Plus krijgen namelijk extra kortingen en services. Zo huur je 2 uur gratis een aanhanger en betaal je géén borg bij het huren van gereedschap. Daarnaast kun je tot wel 90 dagen retourneren en krijg je 1 jaar extra garantie op je aankopen.

Gemakkelijker wordt je klus niet. Download ‘m hier!

Deze apps maken je project of verbouwing een stuk gemakkelijker. En de kans dat je klus goed uitpakt een stuk groter! Ze zijn trouwens ook allemaal gratis. Veel klusplezier!