Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Je woonkamer, badkamer, hal, slaapkamer en zelfs het kleinste kamertje voorzien van een subtiele geur? Dat kan met de geurstokjes van Praxis! Geurstokjes zijn stokjes in een potje die een frisse, warme bloemen- of kruidige geur verspreiden in een ruimte. Ze zijn niet te sterk aanwezig en overheersen beslist niet. Bij Praxis koop je verschillende soorten voordelige geurstokjes van het merk Bolsius. Omhul nu je ruimte met een heerlijke, fijne geur van bloemen of specerijen van Praxis.

Voor elke stemming een geurstokje

Geur heeft een flinke invloed op je humeur. Ons brein slaat onbewust veel geuren op. Zo kunnen geuren herinneringen oproepen, en vaak kunnen we onbewust beter geuren onthouden dan beelden. Geuren kun je gebruiken om in een bepaalde stemming te komen. Zo heeft de geur van magnolia een activerende werking, vanille draagt bij aan ontspanning en fresh linnen geeft een opgeruimd gevoel. French lavender is een perfecte geur voor de slaapkamer en met de sugar en spice geur voelt iedereen zich snel vrolijk en opgewekt. De geurstokjes van Bolsius werken langere tijd. Als de geur afneemt en je draait de stokjes in het flesje nog eens om, dan heb je er nog langer plezier van. Combineer de geurstokjes met de geurkaarsen van Bolsius of maak er een decoratief tafereeltje van op je dressoir of het kastje in het halletje met een bloemstuk. Bij Praxis vind je voordelige woondecoratie artikelen voor de aller-laagste prijs.

Geurstokjes en andere geuren bij Praxis

Bij Praxis ben je voor lekkere geuren op het juiste adres. Naast geurstokjes kun je bij Praxis ook diverse soorten voordelige geurkaarsen kopen. Bewerkstellig met geuren je eigen aromatherapie in huis en voel je lekker, ontspannen of actief. Met de super voordelige woondecoratie accessoires kun je ook een bepaalde stemming bevorderen, van romantisch tot opgeruimd of hip. Kijk ook eens naar de voordelige wellness producten bij Praxis, bijvoorbeeld onze aromatherapie artikelen voor in de sauna. Er is veel verkrijgbaar op het gebied van geuren bij Praxis, kom eens langs en haal je voordelige geurproducten nu in huis.