image_1

Glitsa acryl parketlak PT mat 1L

 • Optimale slijt- en krasvastheid
 • Extreme bescherming
 • Goed reinigbaar

Toon specificaties
Inhoud
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

Zorg voor extreme bescherming van je hardhouten vloer en parketvloer met Glitsa parketlak PT. De transparante parketlak is versterkt met polyurethaan-diamant, wat ervoor zorgt dat de parketlak de vloeren bestand maakt tegen intensief gebruik. De lak is stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 4 uur.

Schuur de vloer licht op en zorg dat deze stof- en vetvrij is. Breng meerdere lagen parketlak aan en schuur de vloer licht op tussen de lakbeurten door. Onderhoud de gelakte vloer met een goede vloerreiniger en vloerpolish.

EAN: 8711113095198

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Vloeren
  ROHS keurmerk
  Nee
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Verfbasis
  Watergedragen
  Substantie
  Vloeistof
  Rendement per liter
  15 m²
  Rendement per verpakking
  15 m²
  UV-bestendig
  Ja
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Transparant
  Kleur
  Kleurloos
  Afwerking
  Transparant
  Glanstype
  Mat
 • Gebruiksgemak
  Antislip
  Nee
  Verwerkingsmethode
  Schuimroller, Kwast
  Overschilderbaar na
  4 h
GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.

Alternatieven