Laminaat zomer eiken 7mm 2,397m²

50% korting
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Laminaat
  • 20 jaar garantie
  • Moeiteloos in elkaar te klikken
  • Geschikt voor vloerverwarming

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Laminaat
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

Laminaat zomer eiken is een laminaatvloer met een dikte van 7mm en met een v-groef aan de lange zijden van de vloerplanken. Het laminaat heeft een voelbare houtstructuur. Hierdoor krijgen de vloerplanken de uitstraling van een echte houten plank. Door de robuuste slijtlaag is dit laminaat geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik en kan het laminaat prima worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. De vloerplanken zijn 138 cm lang en hebben een breedte van 19,3 cm. De pakinhoud is ± 2,40 m2 ofwel 9 planken. Tip: Houd bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid laminaat rekening met eventueel zaagverlies.

Leginstructies
De ondervloer waarop het laminaat gelegd wordt, moet egaal, schoon en droog zijn. Gebruik altijd een dampdichte folie en een geschikte ondervloer. Het laminaat is zowel aan de lange als aan de korte (kopse)zijde voorzien van een ‘klik’-systeem. Lange zijde: de strook aanleggen aan de lange zijde van de andere strook, onder een hoek van 20° in de andere strook ‘klikken’ en neerleggen. Korte zijde: schuif de ene strook zo dicht mogelijk tegen de andere strook aan totdat de verbindingen aan de korte zijde direct boven elkaar zijn en klik de stroken met één hand in elkaar. Belangrijk is dat je de vloer van rechts naar links legt en houd rondom de vloer 1 cm ruimte over. Zorg ervoor dat de kopse kanten minimaal 40 cm verspringen, zo krijg je een stevig geheel. Werk de vloer af met een plint.

Onderhoud
Zand is de grootste vijand van laminaat. Gebruik een goede deurmat. Gebruik stofzuiger met zachte borstel of zachte bezem. Dweilen met zo weinig mogelijk water, eventueel met laminaatreiniger. Direct erna drogen met een schone doek. Laat nooit waterdruppels liggen. Geen boenwas, polish of ander poetsmiddel gebruiken. Je kunt laminaatvloeren niet schuren, lakken of oliën. Wees voorzichtig met het verplaatsen van meubels. Voorzie meubels van viltplakkers.

EAN: 4032271186738

Type verbinding
Klikverbinding
Niveau van waterbestendigheid
Niet waterbestendig
V-groef
2-zijdig
Breedte lamel exclusief verbinding
193 mm
Serie
Zomer
Hoogte
0.7 cm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Type materiaal
HDF
Dikte lamel
7 mm
Rendement per verpakking
2.397 m²
Lengte lamel excl. verbinding
1380 mm
Kleurfamilie
Beige
Antislip
Ja
Gebruiksklasse
AC3 Klasse 31 Licht commercieel gebruik
Kleur
Zomer eiken
Ruimte binnen
Woonkamer
Diepte
138 cm
Vorm
Plank
Breedte
19.3 cm
Decor
Houtlook
Met houtstructuur
Ja
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires