Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Dimbaar
 • Inclusief lichtbron(nen)
 • Serie
  Een serie is een reeks van dezelfde type producten waarvan de vorm, de kleur of het materiaal kan verschillen. Je vindt producten van dezelfde serie ook terug onder de productbeschrijvingen.
 • Met Smart home technologie
 • Materiaal
 • Fitting
  De fitting is het onderdeel van een armatuur waarin de lichtbron wordt bevestigd.
 • Vorm
 • Type
130 producten

EGLO spot Bimeda rail 2 spots zwart
Alleen online
EGLO spot Bimeda rail 2 spots zwart
Railsystemen
Paulmann spot URail Pellet chroom 4W
Paulmann spot URail Pellet chroom 4W
Railsystemen
Paulmann spot URail Double Pellet chroom 2x4W
Paulmann spot URail Double Pellet chroom 2x4W
Railsystemen
Paulmann flex verbinder URail chroom 1000W
Paulmann flex verbinder URail chroom 1000W
Railsystemen
Paulmann eindkap URail universeel chroom 2 stuks
Paulmann eindkap URail universeel chroom 2 stuks
Railsystemen

Railsystemen spots kopen bij Praxis

Spotjes zijn een zeer handige vorm van verlichting in huis, je kunt kiezen voor inbouwspots of opbouwspots. Door ze op verschillende plekken te bevestigen kun je mooi verspreid licht creëren in een ruimte. Bovendien zijn de meeste spots in verschillende hoeken te draaien, zodat je de lichtbundels zo kunt richten dat ze precies datgene beschijnen wat je extra goed wilt kunnen zien. Ze zijn daarom ook ideaal voor bijvoorbeeld in de badkamer bij de spiegel of in de keuken. Sommige spots kun je individueel installeren, maar bij Praxis heb je ook de keuze uit een ruim aanbod aan railsystemen in allerlei soorten, maten en materialen. In de winkels en op de website van Praxis vind je bijvoorbeeld systemen met vloeiende of rechte lijnen, in harde en onbuigbare materialen, of juist meer dynamische pendelsystemen. De diversiteit in materiaalkeuze zorgt er daarnaast voor dat het niet moeilijk moet zijn om spots en railsystemen te vinden die bij je inrichting passen. Er zijn strakke varianten voor een moderne en minimalistische stijl, maar ook speelse spotjes in felle kleuren, die mooi zullen staan op een kinderkamer. De systemen zijn onder andere verkrijgbaar in chroom en nikkel. Wil je geconcentreerd maar veranderbaar licht? Kies dan voor een systeem met slechts een spot. Moeten de lichtbundels in verschillende richtingen tegelijk schijnen, dan kun je railsystemen met 6 lampen kopen.

Railsystemen voor spots monteren - wat heb je hierbij nodig?

Ga je railsystemen voor spots bevestigen aan de muren of het plafond, dan kun je hierbij diverse hulpmiddelen gebruiken. Zo kan het verstandig zijn om voor je begint de spanning te meten op het punt waar je wilt werken met behulp van een spanningzoeker. De kans is groot dat je hier vanaf de grond niet bij kunt. Kies dan voor een stabiele huishoudtrap, waarop je veilig kunt werken. Gaten in het plafond of de muur kun je maken met een klopboormachine. Om het railsysteem te bevestigen kun je gebruik maken van een schroefboormachine of een schroevendraaier met verschillende bitjes. Je kunt je gereedschap makkelijk bij de hand houden als je op de ladder staat dankzij een gereedschapsgordel.

Railsystemen bevestigen - enkele tips

Ga je de railsystemen ophangen aan de muur of het plafond en de lampen aansluiten? Vergeet dan niet om eerst de spanning te meten. Sluit echter de stroom tijdelijk af als je lampen gaat bevestigen.