Filteren

  • Merken
  • Prijs
  • Bezorg- en ophaalopties
  • Inhoud
  • Verfbasis
30 producten

Bleko wasbenzine 1L
Bleko wasbenzine 1L
Reinigers & afbijt
De Parel cementsluierverwijderaar 1L
De Parel cementsluierverwijderaar 1L
Reinigers & afbijt
Universeel afbijtmiddel SENCYS 2.5L
Universeel afbijtmiddel SENCYS 2.5L
Reinigers & afbijt
De Parel gekookte lijnolie 500ml
De Parel gekookte lijnolie 500ml
Reinigers & afbijt
Rio schoonmaakazijn 5 liter
Rio schoonmaakazijn 5 liter
Reinigers & afbijt

Verfafbijt kopen bij Praxis

Niets is vervelender dan verf knoeien tijdens een schilderklus. Met afplaktape en afdekfolie kun je veel spatten tegenhouden. Het kan helaas toch voorkomen dat je wat verf morst. Met de reinigers en afbijt van Praxis zijn verfvlekken geen probleem. Gebruik de producten ook om een muur schoon te maken die je opnieuw gaat schilderen! Schilderen over een gereinigde muur zorgt voor het meest professionele resultaat.

Reinigers en afbijt voor iedere klus

Ben je er snel bij? Met schoonmaakdoekjes verwijder je snel en doeltreffend verf van je handen, gereedschappen of andere oppervlakken. Met deze verfreiniger kun je zelfs olie, vet en siliconenkit weghalen. Gebruik ammoniak en terpentine om verfspatten te reinigen die langer zijn ingetrokken. Kies voor een milieuvriendelijk en geurvrij artikel en de verf verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zijn de vlekken zeer hardnekkig? Met verfafbijt verwijder je krachtig vele verfsoorten, vernissen en latex. Deze afbijt is ook zeer geschikt om een muur te reinigen die je opnieuw wilt schilderen. Het afbijtmiddel verwijdert tot wel tien verflagen in een keer.

Reinigers en afbijt in de winkel of online kopen

Weet je niet zeker welk product je nodig hebt om je verfvlekken te verwijderen of je muur schoon te maken? Kom naar een van de winkels van Praxis en je krijgt altijd een goed advies over de verschillende soorten reinigers en afbijt. Zo weet je zeker dat jouw vloer snel weer vlekvrij is. Of je wand perfect voorbereid is om over te schilderen. Weet je al precies welke reinigers en afbijt je nodig hebt? Selecteer op praxis.nl jouw favoriete producten in een paar muisklikken. Bekijk meteen alle verfbenodigheden voor je volgende schilderklus. Online vind je de beste verfrollers en verfemmers in de aanbieding. Wanneer je bestelt op praxis.nl, kun je bovendien handig alles tegelijkertijd thuis laten bezorgen.