image_1

't Stilleven spuitverf terracotta 400ml

 • Sneldrogend
 • Binnen en buiten
 • Kan op bijna iedere ondergrond gebruikt worden

Toon specificaties
Productomschrijving

Deze stone touch is een spuitverf van 't Stilleven met textuur die net zo mooi is om naar te kijken als om aan te raken. Met deze spray kun je op een simpele en leuke manier een steen-textuur aanbrengen; je hoeft simpelweg het oppervlak voor te bereiden en te sprayen. Ideaal om een designer touch toe te voegen aan je huis.

Je kunt deze stone touch verf gebruiken op keramiek, glas, metaal, papier mache, steen, terracotta, wicker en hout. Binnen 2 uur is de verf droog genoeg om aan te raken, en binnen 4 tot 6 uur is deze compleet droog. Met een spuitbus kun je een oppervlak van ongeveer 2,23m² behandelen.

EAN: 5055018105310

Specificaties
 • Algemeen
  Type basisverf
  Midden
  Serie
  Stilleven
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Overige waarden
  Aerosol
  Verfbasis
  Synthetisch
  Bescherming
  2 jaar
  Roestbestendig
  Nee
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Alle oppervlaktes
  Rendement per liter
  2.5 m²
  Rendement per verpakking
  1 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Bruin
  Kleur
  Bruin
  Kleurcode
  Brown
  Glanstype
  Mat
  RGB-waarde
  Unknown
 • Gebruiksgemak
  Hittebestendig
  Nee
  Verwerkingsmethode
  Spuitbus
  Overschilderbaar na
  24 h
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Zeer licht ontvlambare aerosol. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven