50% korting
image_1
image_1image_2

Flexa lak Creations zijdeglans urban taupe 750ml

 • Optimale dekking
 • Schrobvast
 • Diepe, intense kleur
 • Kras- en stootvast
 • Langdurig kleurbehoud

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving
Zorg voor een super strak eindresultaat met Flexa Creations grijze lak. De hoogglans lak is door zijn harde toplaag zeer kras- en stootvast. Ideaal om te gebruiken om je deuren, kozijnen, meubels en meer een nieuw kleurtje te geven. De HD color technology in de Creations reeks zorgt voor diepe, intense kleuren en gaat vervaging van kleurpigmenten tegen.

De lak is geschikt om binnen te gebruiken op hout, metaal, harde kunststof en intacte dekkende verf- of beitslagen die volgens de voorschriften voorbehandeld zijn. Is deze grijze lak het toch net niet? Laat dan jouw perfecte kleur mengen bij de Praxis verfmengservice.

EAN: 8711113106924

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Creations
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  30 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  10 °C
  Verfbasis
  Watergedragen
  Bescherming
  4 jaar
  Roestbestendig
  Nee
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Metaal
  Rendement condities
  Het in het documentatieblad genoemde rendement (in m2 per liter per laag) is een theoretische waarde. Dit gaat uit van een vrij ideale situatie zoals een gladde ondergrond. Het rendement is óók afhankelijk van de applicatiemethode, de ruwheid, structuur en porositeit van de ondergrond. Het praktisch verbruik zal dus per object en situatie verschillen en mogelijk lager uitkomen dan vermelde theoretische waarde. Om het werkelijke rendement te bepalen zal men terplekke een proefstuk moeten maken. Raadpleeg voor aanvullende informatie het technisch documentatieblad.
  Rendement per liter
  12 m²
  Rendement per verpakking
  9 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Grijs
  Kleur
  Urban Taupe
  Glanstype
  Zijdeglans
 • Gebruiksgemak
  Antislip
  Nee
  Verwerkingsmethode
  Kwast
  Overschilderbaar na
  16 h
Gevarenaanduiding
Bevat 2,4,7,9-tetramethyldec-5-yn-4,7-diol, 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on en C(M)IT/ MIT(3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven