CetaBever Deur & Kozijn meesterbeits RAL 9010 Zijdeglans 2,5L

30% korting
  • Bescherming tot 7 jaar
  • Optimaal glansbehoud
  • Vocht- en weerbestendig
  • Geschikt voor hardhout

Toon specificaties

Wat zijn de specificaties?

CetaBever Deur & Kozijn meesterbeits RAL 9010 Zijdeglans 2,5L is een oplosmiddelhoudende buitenbeits. Deze buitenbeits beschermt het hout tegen weersinvloeden en zorgt voor optimaal glansbehoud. CetaBever Deur & Kozijn meesterbeits RAL 9010 Zijdeglans 2,5L biedt een bescherming tot 7 jaar, is vocht- en weerbestendig en is geschikt voor hardhout.

EAN: 8711113127370

Vochtbestendig
Ja
Toepassing
Buiten
Afwasbaar
Ja
Droogtijd
6 uur
Gebruiksklaar
Ja
UV-bestendig
Ja
Inhoud
2 L
Gebruik
Hout
Basis
Terpentinebasis
Geurarm
Nee
Kleurcode
RAL 9010
Overschilderbaar na
24 uur
Verpakking
Blik
Afwerking
Zijdeglans
Serie
Deur & Kozijn beits
Aantal lagen
3 lagen
Kleur
RAL 9010
Dekvermogen
13 m²/L
Weerbestendig
Ja
GHS02
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat butanonoxim en IPBC. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. In goed gesloten verpakking bewaren. Koel bewaren. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires