Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Kleur
1 product

  Jaloezieknipper 25mm
  Jaloezieknipper 25mm
  Jaloezieknippers

   Raamdecoratiegereedschap kopen bij Praxis

   Toen je vroeger een huis tekende, kwam het vast wel eens voor dat jouw huisje een gezichtje kreeg. De deur was de mond, de ramen waren de ogen. Heel logisch eigenlijk, want door de ramen kijk je natuurlijk naar buiten als je zelf binnen bent. Heerlijk uit het raam staren is voor veel mensen een perfecte manier om te ontspannen na een lange dag, of om juist een beetje wakker te worden in de vroege ochtend. Maar soms zijn er ook blikken van buiten die naar binnen kijken. Deze zijn niet altijd even welkom, want een beetje privacy is wel zo prettig als je probeert te relaxen. Daarom heeft Praxis allerlei soorten en maten raamdecoratie in het assortiment, waarmee jij de ogen van je huis soms even toe kunt knijpen, zonder dat je meteen al je zicht verliest. Jaloezieën zijn een goed voorbeeld van zulke producten, omdat je ze perfect kunt aanpassen op de lichtomstandigheden en hoeveel zicht je wilt hebben of toestaan. Hoewel je op de website en in de winkels van Praxis jaloezieën in diverse maten kunt kopen, kan het voorkomen dat jouw raam niet de standaard afmetingen heeft. Gelukkig kun je ook voor gereedschap bedoeld voor het aanpassen van raamdecoratie bij Praxis terecht. Een goed voorbeeld is de jaloezieknipper. Hiermee kun je aluminium jaloezieën van 25 millimeter heel netjes op maat knippen, zodat deze perfect voor je ramen passen. Alleen zo kun je optimaal gebruik maken van de functie van deze vorm van raambekleding.

   Raamdecoratiegereedschap gebruiken - wat heb je hier nog meer bij nodig?

   Wil je aan de slag met raamdecoratiegereedschap, zoals bijvoorbeeld een jaloezieknipper, dan is het slim om eerst op zoek te gaan naar aluminium jaloezieën die de afmetingen van jouw raam zo dicht mogelijk benaderen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe lang en breed je ramen eigenlijk zijn. Heb je hiervoor geen gereedschap in huis, dan kun je bij Praxis terecht voor een handige rolmaat. Voor het ophangen van de raamdecoratie kun je het beste gebruikmaken van een stevige huishoudtrap.

   Enkele tips

   Ga je aan de slag met de jaloezieknipper en heb je jaloezieën gekocht die net iets breder zijn dan je kozijn? Hang ze dan eerst op in het midden. Knip aan weerszijden de overtollige delen af. Zo krijg je een mooi symmetrisch resultaat.