Gre opzetzwembad Pacific rond staal houtimitatie Ø370x122cm

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
OpzetzwembadGre producten
  • 4 jaar garantie op de structuur
  • Inclusief accessoires
  • Duurzaam materiaal

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
OpzetzwembadGre producten

Wat zijn de specificaties?

Met de opbouwzwembaden van Gre haal je het maximum uit je tuin, voor heerlijke momenten met familie en vrienden. Gre is een toonaangevende producent van opbouwzwembaden en toebehoren. De zwembaden zijn voorzien van een stalen structuur, zodat ze erg stevig en duurzaam zijn. Het merk kan bogen op een jarenlange expertise en draagt de kwaliteit en efficiëntie van zijn producten hoog in het vaandel.

Het Pacific zwembad van Gre heeft een frame uit gelakt staal in houtimitatie. Het zwembad is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle noodzakelijke accessoires en toebehoren voor de montage: een stevig frame, een zandfilter voor 3 m³/u, een liner uit blauw pvc en een veiligheidsladder. Afmetingen: Ø3,50 m x 1,20 m. Inhoud: 10,10 m³. Watercapaciteit: 10.102 L.

EAN: 8412081239996

Garantie
4 jaar
Filtercapaciteit
3000 l/h
Serie
PACIFIC-reeks
Volume
10.1 l
Kleur
Bruin
Gevarenaanduiding
Bevat 1.2-benzisothiazool-3(2H)-on, C(M)IT/MIT(3:1) en 2-octyl-2H-isothiazool-3-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd
 

Anderen kochten ook