Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Diepte
 • Gewicht
 • Hoogte
 • Kleurfamilie
 • Kortingsacties
 • Materiaal
3 producten

  Bestway zwembad Marin Fast set rond 305cm
  Bestway zwembad Marin Fast set rond 305cm
  21% korting
  Opblaaszwembad

   Zodra de dagen weer lekker warm worden, gaan we allemaal graag op zoek naar wat afkoeling. Wat is er nou beter dan afkoeling vinden in je eigen tuin? Het is makkelijker dan je denkt, want een zwembad in de tuin is nu voor iedereen een serieuze mogelijkheid geworden. Koop een zwembad bij Praxis en laat je verrassen door een variatie aan keuzes. Van een opblaasbaar zwembadje dat net groot genoeg is voor je kinderen of voeten, tot een volwaardig inbouwzwembad of opzetzwembad waar je mee voor de dag kan komen. Het is allemaal mogelijk, wanneer je een zwembad bij de Praxis gaat uitzoeken. Bekijk ook eens ons aanbod aan ligbedden, om de zwembadbeleving in jouw tuin helemaal compleet te maken!

   Verschillende soorten zwembaden

   Natuurlijk is een klein zwembadje voor de kinderen of voor je voeten al leuk. Het koelt heerlijk af, neemt niet veel plaats in en ze kosten niet veel. Bekijk bijvoorbeeld het opblaaszwembad van Bestway of het ronde Sea World opblaaszwembad van Jilong. Ga je liever een stapje verder? Het Family Lounge opblaaszwembad van Intex is geschikt om in te loungen met vier mensen en een drankje erbij. Er zijn twee bekerhouders om je drankjes veilig in te plaatsen. Voor kinderen is er heel veel keuze in zwembaden bij de Praxis, van simpel badje tot een waar speelparadijs, zoals het Play Center Dinosaurus opblaaszwembad van Intex. Er is zelfs een fantasie kasteel, waar ze leuk in kunnen spelen. Als je het meteen goed wilt doen en lekker met zijn allen wilt genieten van een zwembad, dan is het Intex opzetzwembad Easy Set Pool ideaal. De meegeleverde zwembadpomp houdt het water schoon, waardoor je het niet telkens eruit hoeft te halen.

   Plaatsing en vullen maar

   Een zwembad wordt gevuld met water, maar dat betekent wel dat het nogal zwaar kan worden. Let er daarom goed op, waar je het zwembad wilt plaatsen. Veeg de vloer schoon, voordat je het zwembad installeert en let erop dat je er nog wel omheen kan lopen. Het is belangrijk om scherpe voorwerpen uit de buurt te leggen, aangezien je natuurlijk niet wilt dat je bad kapot gaat. De opblaasbare zwembaden hebben lucht nodig en ook al beschik je over sterke longen, dan nog kan het erg fijn zijn om gebruik te maken van de luxe van een opblaaspomp. Als je voor een groot zwembad gaat, dat best wel diep kan worden; let dan ook op de kleintjes. Het kan slim zijn om ze te voorzien van extra bescherming, zoals de Jilon zwemarmbanden.