Filteren

Zwembad kopen bij Praxis

Wil je deze zomer genieten in je eigen tuin? Hoe kan dat beter dan met een sauna, hot tub of zwembad! Bij Praxis heb je een ruime keuze zwembaden. Bij ons vind je niet alleen vrolijke opblaasbadjes voor de kleintjes, maar kun je ook een groot zwembad kopen voor het hele gezin. Wil je een bovengronds zwembad van stalen delen, waar je heel lang zwemplezier van kunt hebben? Of trek je het liefste een baantje in je eigen inbouwzwembad? Je vindt zwembaden in alle soorten en maten bij ons op de website. Online kunnen we je veel meer laten zien dat in de winkel, waar simpelweg geen plaats is om de grote zwembaden neer te zetten. Online kun je alle baden bekijken en vergelijken, een zwembad aanbieding opzoeken en kun je het beste zwembad kopen.

Heb je jouw ideale zwembad gevonden op onze website? Je kunt bij ons online, naast bekijken en vergelijken, ook je favoriete zwembad kopen. Daar hoef je niet eens de deur voor uit. En wil je graag een zwembad kopen, dan adviseren we om ook een goede bodemstofzuiger en een stevige zwemtrap aan te schaffen. Geïnteresseerd? Bekijk dan ons assortiment voor zwembad accessoires en/of alles voor onderhoud van je zwembad.

We bezorgen jouw zwembad en alle benodigdheden netjes bij jou in de tuin. Een zwembad kopen was nog nooit zo makkelijk!

Zwembad kopen met pomp

Op zoek naar een zwembad inclusief pomp? We hebben een aantal zwembaden met (filter)pomp op een rijtje gezet:

- Bestway zwembad Steel Pro Max

- Bestway zwembad Aldernay

- Gre opzetzwembad Loire (alleen online verkrijgbaar)

Op zoek naar een zwembad aanbieding? Bekijk onze lopende acties

Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een zwembad kopen. Dit kan gelukkig bij Praxis! We houden je hier op de hoogte als er een speciale actie of zwembad aanbieding is. Elke zwembad aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze zwembad aanbieding en pak je voordeel!