1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Zwembad en toebehoren
 4. Terug naar Waterspeelgoed

Waterspeelgoed

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Kleurfamilie

23 producten
Sorteren op:

Bestway drijvend eiland Hydro-Force Rapid Rider 1-persoons

Op bestelling

Bestway drijvend eiland Hydro-Force Rapid Rider 1-persoons

Waterspeelgoed

23,

99

Zwembadspeelgoed om heerlijk in het water te spelen

Wat is er fijner op een snikhete dag, dan lekker in het water te spelen of met ander buitenspeelgoed? Groot en klein vindt verkoeling in het zwembad, aan zee of in een meer. En met leuk zwembadspeelgoed heeft iedereen nog meer plezier. Zie je ze al dobberen op een zwemband? Lekker snorkelen met een zwembril en een snorkel? Of in het water overgooien met een strandbal? Natuurlijk is het belangrijk dat ook de kleinsten veilig in het water kunnen spelen. Doe kinderen die nog niet goed zwemmen daarom altijd goede zwembandjes om. Bij Praxis vind je al het waterspeelgoed en goede zwembandjes voor heerlijke zomerdagen aan het water.

Online al ons waterspeelgoed bekijken en gelijk online kopen

Omdat wij al ons zwembadspeelgoed online hebben staan, kun je heel eenvoudig van achter je computer kijken welke mooie opblaas-dieren en luchtbedden we voor je hebben. Ben je op zoek naar iets specifieks? Zoek je bijvoorbeeld een opblaasboot? Of wil je graag een leuke waterglijbaan? We hebben het voor je op de website gezet. Zo kun je niet alleen gemakkelijk kijken welk waterspeelgoed we hebben, maar je kunt het ook heel gemakkelijk online kopen. Hetzelfde geldt voor ander buitenspeelgoed zoals trampolines en glijbanen. Bekijk ook eens onze opzetzwembaden en opblaasbare zwembaden en ons volledige assortiment aan zwembaden en toebehoren.

Liever ze zelf hun waterspeelgoed laten uitzoeken?

Maar misschien vind je het veel leuker als de kleine waterratten zelf in de winkel hun zwembadspeelgoed kunnen uitzoeken. Kijk wel even goed of de Praxis waar je naar toe wilt ook groot genoeg is om al het waterspeelgoed wat je zoekt op voorraad te hebben. Zo heb je al voorpret van het waterspeelgoed voordat je het hebt opgeblazen! Trouwens, opblazen… Natuurlijk hebben we ook hele handige pompen waarmee die opblaas-krokodil binnen de kortste keren is opgeblazen! We helpen je graag alles te vinden wat je nodig hebt, zowel in de winkel als online.