1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Zwembad en toebehoren
 4. Terug naar Spa's & jacuzzi's
 5. Terug naar Opblaasbare jacuzzi's

Opblaasbare jacuzzi's

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Bezorg- en ophaalopties

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Kleurfamilie

  Kortingsacties

  Materiaal

27 producten
Sorteren op:

EXIT opblaasbare jacuzzi Silver Classic Spa zwart Ø165x65cm

25%

korting

EXIT opblaasbare jacuzzi Silver Classic Spa zwart Ø165x65cm

Opblaasbare jacuzzi's

449,

-

336,

75

Opblaasbare jacuzzi in de tuin: dat is ultiem én praktisch genieten!

Heb je maar een bescheiden buitenruimte? Of wil je graag een jacuzzi of hottub kopen, maar laat je deze liever niet het gehele jaar in de achtertuin staan? Wij hebben dé oplossing voor je in de vorm van een opblaas jacuzzi! Dit zijn jacuzzi’s, maar dan opblaasbaar! Deze hottubs zet je neer wanneer je zin hebt in een heerlijke bubbelsessie en berg je gemakkelijk en compact weer op wanneer je ruimte wilt maken voor andere spullen in de tuin. Bij Praxis vind je een groot aanbod aan opblaasbare jacuzzi’s van merken als Bestway, Lay-Z-Spa en Ubbink.

Een opblaasbare jacuzzi: voor iedereen een plekje

Bij Praxis vind je opblaasbare jacuzzi's van diverse merken en afmetingen. Zo kun je lekker zelf bubbelen maar is er ook genoeg plek voor nog drie andere. Ook kun je een keuze maken uit verschillende kleuren. Zo kies je een jacuzzi die volledig past in jouw tuin. Maak een keuze uit ons online assortiment. Wist je dat wij online een groter aanbod hebben dan in de winkel?Zo heb je extra veel keus! Wij bezorgen de opblaasbare jacuzzi bij jou thuis af. Dan hoef jij 'em alleen nog maar te vullen met water. 

Oplaasbare jacuzzi aanbieding

Natuurlijk wil jij een jacuzzi scoren voor een zo laag mogelijke prijs. Gelukkig hebben wij bij Praxis regelmatig aanbiedingen. Houd onze actiepagina in de gaten, wie weet is de jacuzzi die jij wilt wel in de aanbieding!