image_1
image_1image_2image_3image_4image_5

Bestway opblaasbare jacuzzi Lay-Z-Spa Milan Airjet Plus blauw 916L Ø196x71cm

 • Bubbelbad voor 4-6 personen
 • 140 AirJet™ Plus-luchtstralen
 • Duurzaam, stevig en sterk
 • Hoes, filterpomp, VI-patroon en reparatieset inbegrepen
 • Op afstand instelbaar via de Smarthub applicatie

Toon specificaties
Productomschrijving
Heerlijk genieten van een ontspannen moment alleen, met het gezin of met vrienden? Dan is een bubbelbad een onmisbaar element. De Milan AirJet Plus is uitgerust met de recentste technologie voor bubbelbaden. Dit bubbelbad biedt plaats aan maximaal 6 personen en zendt 140 AirJet™ Plus-luchtstralen uit. De bubbels komen uit de centrale en zijwanden en zijn gericht op de benen, de rug en ook voor de voeten. Een heerlijke massage! Met de massageknop kies je uit 2 standen.

De buitenwanden en versterkingen aan de binnenzijde zijn in Duraplus, een topmateriaal dat staat voor duurzaamheid, stevigheid en sterkte. De jacuzzi is uitgerust met een automatisch Freeze Shield™-verwarmingssysteem dat voorkomt dat het water bevriest. Het verwarmingssysteem is timergestuurd. Het elektrische verwarmingssysteem kan tot 40 °C verwarmen. Om het bubbelbad op een later moment te gebruiken, kun je de verwarming tot 40 dagen vooraf instellen. Via de ingebouwde wifimodule bedien je de jacuzzi via een app op je telefoon. De ideale temperatuur ligt tussen 33 °C en 37 °C.

Het bubbelbad is uitgerust met een ChemConnect™-chloordispenser. De chloor wordt over de jacuzzi verdeeld volgens de gewenste dosering. De chloorpastilles worden rechtstreeks in de ChemConnect™ geplaatst. De jacuzzi wordt opgeblazen met de pomp, voorzien van een touchscreenbedieningspaneel. Het product wordt geleverd met een pomp, een VI-filterpatroon, een opblaasbare hoes en een reparatieset. Inhoud (80%): 916 L.

EAN: 6942138979343

Specificaties
 • Algemeen

  Belgaqua keurmerk

  Nee

  Garantie

  2 jaar
 • Technische kenmerken

  Diepte

  196 cm

  Breedte

  196 cm

  Hoogte

  71 cm

  Materiaal

  Kunststof
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Blauw

Alternatieven