Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Hoogte
 • Lengte
1 product


   Slee kopen bij Praxis

   Sleetje rijden, dat is toch het mooiste wat er is als de winter ons met een flink pak sneeuw verwent. Heerlijk met je slee naar school gebracht worden, staat garant voor dolle pret. Ook volwassenen voelen zich weer kind als ze heuveltje af gaan in de ouderwetse arrenslee. Bij Praxis koop je mooie, voordelige sleeën. Laat die sneeuw maar komen, wij hebben er al zin in!

   Super coole sleeën bij Praxis

   Praxis verkoopt veilige, degelijke sleeën. Houd er wel rekening mee dat je kleine kinderen niet zonder toezicht op een slee moet laten rijden. Zorg voor beschermende kleding voor een optimale veiligheid. De houten slee is de meest bekende en meest verkochte arrenslee. Hij is geschikt voor kinderen van 3 tot 16 jaar. Bij Praxis koop je een slee voor de allerkleinsten. De babyslee heeft een hoge duwbeugel en je kindje ligt lekker warm en comfortabel in de bijbehorende sleezak. Deze slee kan gebruikt worden voor baby’s vanaf 7 maanden. De koning onder de sleeën is de bestuurbare slee snowracer. Deze slee heeft 3 ski’s, een stuur en remmen. Op de gewatteerde zitting zit je extra comfortabel en hij is lang genoeg om er met z’n tweetjes op te zitten. Dat wordt racen met deze stoere slee, maar denk er om: draag goede beschermde kleding en denk daarbij bijvoorbeeld ook aan een helm, handschoenen en goede schoenen.

   Buitenpret, ook in de winter bij Praxis

   Praxis zorgt ervoor dat je met de sleeën ook in de winter je prima kan vermaken in de gezonde, frisse buitenlucht. Sneeuwt het niet, maar vriest het wel? Praxis heeft ook een uitgebreid assortiment schaatsen. Je zult je zeker niet vervelen deze winter. Kijk maar eens naar al het andere buitenvertier van Praxis, bijvoorbeeld de speelgoedvoertuigen, longboards of een leuke step. Ook voor sportieve activiteiten kun je terecht bij Praxis in het assortiment buitenspelletjes.