Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Bezorg- en ophaalopties
2 producten

Velda VT Koi visvoer Premium 15L
Alleen online
Velda VT Koi visvoer Premium 15L
Vissenvoeding

  Vissenvoeding kopen bij Praxis

  Heb je een indrukwekkend aquarium in huis staan of beschik je over een mooie vijver met vissen? Dan wil je deze natuurlijk voorzien van de juiste voeding. Eigenlijk zijn vissen net als mensen. Ze blijven gezond als je ze voorziet van de juiste soort voeding en ze laat zwemmen in een vijver met de juiste vijverfilters en vijverpompen. Vissenvoeding kopen doe je natuurlijk online bij Praxis. In onze online shop heb je de keuze uit een gevarieerd aanbod van voer voor vissen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarmee geef jij je vissen een prettig en aangenaam verblijf in het aquarium of de vijver. Neem een kijkje bij ons veelzijdige aanbod voordelige visvoer.

  Vissenvoeding voor in de vijver of het aquarium

  Praxis heeft goedkope vissenvoeding van diverse soorten merken in het assortiment. Enkele merken visvoer die Praxis verkoopt, zijn bijvoorbeeld Hozelock en Velda. Welke soort voeding je ook koopt, je bent altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Naast ons aanbod van voer voor vissen, raden wij je aan ook eens te kijken bij ons aanbod van vijverbenodigdheden, zoals vijverfolie. Zo kun je in onze webshop ook terecht voor waterpompen en waterfilters. Uiteraard kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice als je een advies wenst over welk visvoer je het beste kunt gebruiken voor je vissen. Onze medewerkers voorzien je graag van een passend advies inzake al het visvoer.

  Optimaal gebruik van visvoer

  Het gebruik van het juiste vissenvoer is belangrijk voor de levensduur van je vissen. Als je net begonnen bent met vissen houden, is het gevaar groot om de vissen teveel voeding te geven. Vissen hebben echter vaak niet zoveel voer nodig als je denkt. Voer dat niet wordt opgegeten door de vissen zakt naar de bodem en zorgt ervoor dat het water verontreinigd raakt. Dit komt de kwaliteit van je vissen niet ten goede. Ook het soort voer dat je vissen geeft, is belangrijk om zolang mogelijk van je vissen te kunnen genieten. Karpers eten nu eenmaal ander voer dan bijvoorbeeld goudvissen, nietwaar? Kortom, voor goedkope vissenvoeding ben je bij Praxis zeker aan het goede adres. Je bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd bij een aankoopbedrag van € 30,- of meer.