Wij klussen aan onze website!

Hierdoor kun je tijdelijk even niks bestellen. Wij doen ons best deze klus zo snel mogelijk te klaren. Excuses voor het ongemak!

image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8image_9image_10

Velda Laser Guard dierenafschrikmiddel

  • Met een bereik van ongeveer 12 meter bij een hoek van 100°
  • Zaklamp met variabele frequentie
  • Groene laserstralen vormen gevaarlijke bewegende obstakels
  • Kan het geluid produceren van een soortspecifieke noodoproep, blaffende honden en het schrikwekkende huil van de dodelijke pijlstaartkikker
  • Afschrikwekkende actie duurt 60 seconden

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

Kleurrijke vissen in een heldere vijver zijn een makkelijke prooi voor reigers. De bewegingssensor van de Velda Laser Guard dierenafschrikker detecteert dergelijke aankomende indringers en heeft een bereik van ongeveer 12 meter bij een hoek van 100 °.

Hij is onder andere effectief tegen reigers, aangezien het de afschrikker drie methoden gebruikt: een zaklamp met variabele frequentie maakt de omgeving onaangenaam onrustig. Ten tweede beschouwen reigers de groene laserstralen als gevaarlijke, bewegende obstakels. En tot slot zal het geluid van een soortspecifieke noodoproep, blaffende honden en het angstaanjagende gehuil van de dodelijke gifkikker de reigers voorgoed afschrikken.

Deze afschrikkende werking duurt 60 seconden per keer. De bange indringers zullen vluchten en de vis in jouw vijver zal weer veilig zijn.

EAN: 8711921249950


Alternatieven