image_1

Reparatieset vijverfolie AquaLiner 50ml

  • Voor het repareren van kleine stukjes PVC folie

Toon specificaties
30 dagen bedenktijd
Met Praxis Plus 90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze winkels
Air Miles sparen bij je aankoop
Productomschrijving

Reparatieset vijverfolie AquaLiner is geschikt voor het repareren van PVC vijverfolie en wordt geleverd inclusief 50ml tube. De lijm is aan te brengen met een spatel (inbegrepen) en is geschikt voor een stukje PVC vijverfolie van 12,5 x 25cm.

EAN: 8711465905350

Specificaties
  • Breedte
    12.5 cm
  • Lengte
    25 cm
  • Inhoud
    50 ml
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. In geval van brand: blussen met waternevel, alcoholbestendig schuim, bluspoeder, kooldioxide. Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven