Wood4you loungeset bouwpakket One 2x2m

  • Inclusief water en vuilafstotende kussens
  • Hoezen afritsbaar en wasbaar op 30 graden
  • Doe-het-zelf pakket
  • Loungeset is glad geschuurd
  • Fijn zitcomfort
  • inclusief loungekussens;
  • Water- en vuilafstotende stof

Toon specificaties

Wat zijn de specificaties?

Monteer nu je eigen loungeset! Waarom meer geld aan uitgeven dan nodig is? Het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, zeker niet met dit complete doe-het-zelf pakket. Deze mooie steigerhouten hoekbank heeft aan één kant geen armleuning wat een ruimtelijk effect geeft. De bank bestaat uit twee delen welke samen een mooie L-hoek creëren in je tuin. De loungeset is gemaakt van verouderd steigerhout. Deze houtsoort lijkt qua uiterlijk op gebruikt steigerhout maar heeft als voordeel dat het geen cementvlekken of resten verf vertoont. Door het verouderingsproces vertoont het hout een mooiere kleur en robuuste uitstraling. De achterzijde van deze loungeset is gesloten waardoor hij ook prima in open ruimte kan staan omdat hij rondom mooi en strak vormgegeven is.
De gehele tuinset staat op hardhouten blokjes, zodat het product van de grond komt en eventueel grondvocht niet in het hout kan trekken. De set is tevens voorzien van water & vuilafstotende kussens.
Deze loungebank heeft de volgende buitenmaten:
Links 2.00m en rechts 2.00m (vooraanzicht). De diepte is 80cm. De zithoogte komt op ca. 42cm.
De gehele set is voorzien van water- en vuilafstotende kussens. Deze zijn afritsbaar en zijn machine wasbaar op 30 graden. De kussenkleur is antraciet (donkergrijs). De zitkussens zijn 8cm dik en de rugkussens 6cm dik, de loungekussens zijn gevuld met SG35 schuimvulling.

EAN: 634065241742

Gewicht
72 kg
Geschikt voor
4 personen
Inclusief
Kussens
Hoogte
65 cm
Breedte
200 cm
Diepte
80 cm
Inclusief kussens
Ja
Materiaal
Steigerhout
Kleur
Bruin
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires