Filteren

792 producten

Exotan loungeset La Vida antraciet
Alleen online
Exotan loungeset La Vida antraciet
Loungesets
Exotan Lucca loungeset hout
Alleen online
Exotan Lucca loungeset hout
Loungesets
Exotan tuinbank Bamboo
Alleen online
Exotan tuinbank Bamboo
Tuinbanken
Exotan salontafel Bamboo 116x62cm
Alleen online
Exotan salontafel Bamboo 116x62cm
Tuintafels
Exotan loungeset Danic
Alleen online
Exotan loungeset Danic
Loungesets

Tuinmeubelen kopen bij Praxis

Zie je jezelf al gezellig met vrienden in de tuin zitten op een mooie loungeset? Of languit op je ligstoel in de zon? Welke tuinmeubelen maken jouw tuin helemaal naar je zin? Bij Praxis heb je een enorme keuze voor ieder budget en iedere stijl. Een greep uit ons online assortiment tuinmeubelen zijn onder andere: ligstoelen, bistrosets, tuinbanken, loungesets, picknicktafels, schommelbanken, stoelen, tafels en complete tuinsets. Natuurlijk met alle kussens en accessoires om jouw plekje in de tuin gezellig te maken. Uiteraard kun je ook zelf combineren met tuinstoelen en tuintafels.

Op zoek naar tuinmeubel aanbiedingen? Bekijk alle lopende acties

Je wilt natuurlijk zo voordelig mogelijk één of meerdere tuinmeubel(en) kopen. Dat kan! Praxis heeft namelijk bijna wekelijks (!) een aanbieding op tuinmeubelen of speciale acties. Elke tuinmeubel aanbieding is aangegeven met een kortinglogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de tuinmeubel aanbieding van deze week is. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten!

Tuinmeubelen online bestellen en thuis laten leveren

Tuinmeubelen zijn vaak groot en zwaar. Daardoor zijn ze lastig naar huis te vervoeren. Heb je de ideale tuinset voor jouw tuin gevonden? Bestel deze dan heel eenvoudig op onze site! Geen gesjouw en gesleep meer, want wij zorgen dat jouw tuinmeubelen bij jou thuis worden bezorgd.

Welke tuinmeubelen passen bij jou in de tuin?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen, kan het best lastig zijn om in te schatten of ze in jouw tuin passen. Daarom is het slim om de maten te weten van jouw terras of van de plek waar je bijvoorbeeld een bankje wilt plaatsen. Kun je ook zo nog niet zo goed een voorstelling maken of de tuinmeubelen die je op het oog hebt ook mooi staan? Maak een schaalmodel van je tuin, terras of balkon en schuif daarin met de tuinmeubels op schaal.

Wij klussen aan onze website!

Hierdoor kun je tijdelijk even niks bestellen. Wij doen ons best deze klus zo snel mogelijk te klaren. Excuses voor het ongemak!
Vind jouw dichtstbijzijnde winkel hier.