Weka tuinhuis Utrecht met vloer

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Tuinhuisjes & blokhutWeka producten
  • Alle Weka voordelen (zie hieronder 'Daarom Weka')
  • Inclusief massief houten dak
  • Met massief houten vloer & ondervloer
  • 5 jaar garantie/Made in Germany
  • Inhoud 7,8 m³ inhoud

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Tuinhuisjes & blokhutWeka producten

Wat zijn de specificaties?

'Daarom' een tuinhuis van Weka.

Ieder Weka tuinhuis wordt geleverd met een geïmpregneerde ondervloer tegen optrekkend vocht en schimmel. Daarnaast ook met een op maat gemaakte massief houten vloer (tenzij anders vermeld). De vloerdelen worden verbonden door een sterke messing en groefverbinding. Hiermee heb je het optimale fundament voor duurzaamheid en vormvastheid. Jouw materialen staan door de vloer ook vrij van de ondergrond en zijn daarmee optimaal beschermd.

Ieder Weka tuinhuis heeft een hoge zijwand en een hoge nok. Daardoor meer inhoud en dat bepaalt de opslagcapaciteit en het ruimtelijk effect. De zijwanden zijn opgebouwd uit relatief smalle delen en daardoor zijn er meer messing/groef verbindingen wat leidt tot meer stabiliteit.

Ieder Weka tuinhuis heeft op maat gemaakte daken van 16 mm of 19 mm dikke, geschaafde massief houten planken. De stabiliteit en duurzaamheid is door stevige dak gordingen en deels extra verbindingen tussen de gordingen gegarandeerd. Weka levert standaard een tijdelijke roofing en adviseert om de keuze te maken voor een duurzame dakbedekking (Weka levert voor schuine daken dakshingles in verschillende vormen en kleuren en voor platte daken zelfklevende duurzame folie).

Ieder Weka tuinhuis wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerd duurzaam hout met weinig noesten. De delen worden glad geschaafd, met grote pasnauwkeurigheid gefreesd met een rechte hoekverbinding en dilatatievoegen voor stijfheid.

Ieder Weka tuinhuis vanaf 21mm wanddikte heeft hoogwaardige ramen en deuren. De ramen zijn altijd van echt glas voor meer lichtinval met metalen draai/kiep beslag voor ventilatie. De ramen zitten in een vormvast kozijn met erboven een afdeklijst voor het afvoeren van regenwater. De deuren zijn hoogwaardig uitgevoerd, geplaatst in een degelijk kozijn met erboven een geschaafde afdeklijst voor het afvoeren van regenwater. De deuren hangen in 3 stevige deurscharnieren en voorzien van hoogwaardig deurbeslag. (incl. cilinderslot en 3 sleutels)

Weka staat garant voor meer kwaliteit, meer liefde voor detail en meer plezier in je tuin. Kies daarom voor een tuinhuis van Weka.

EAN: 4004581463113

Garantie
5 jaar
Inclusief vloer
Nee
Vloerdikte
0 cm
Gemonteerd geleverd
Nee
Binnenoppervlakte
3.77 m²
Materiaaleigenschap
Natuurlijk
Serie
Weka Utrecht
Met slot
Nee
Breedte deuropening
0 cm
Luifel inbegrepen
Nee
Fundamentmaat
221X198X194
Materiaal
Hout (massief)
Hoogte deuropening
0 cm
Aantal ramen
0
Kleurfamilie
Naturel
Onder druk geïmpregneerd
Nee
Met wanden
Ja
Aantal deuren
1
Impregnatie klasse hout
Not applicable
Kleur
Onbehandeld
Met hydraulisch openingssysteem
Nee
Dikte van het dak
0 cm
Wanddikte
19 mm
Nokhoogte
221 cm
Type bouwsysteem
Fit & fix
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook