Grad By You verlengstuk Top-Lift 8 stuks

  • Onderdeel van Grad By You Concept
  • Vervaardigd uit hoogwaardig polypropyleen
  • Flexibel en makkelijk aan te brengen op regelbare terrasvoet
  • Let op! 8 stuks
  • 10 jaar garantie

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Bevestiging
Praxis, voor de makers
Achteraf betalen mogelijk
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren in één van onze 195+ winkels

Wat zijn de specificaties?

Dit verlengstuk van Grad By You kun je gebruiken voor de regelbare verhoogbare terrasvoet Top-Lift en is vervaardigd in Frankrijk uit 100% gerecycleerd polypropyleen.

Grad By You ‘Concept’
Je eigen terras maken was nog nooit zo makkelijk met het concept van Grad By You. Dit ingenieuze concept laat jou toe om zelf een stevig en perfect afgewerkt terras te bouwen zonder boren, schroeven of lijmen.

De vlonderplanken kiezen
De eerste stap is het uitkiezen van de vlonderplanken. Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden namelijk: thermisch gemodifeerde den, thermisch gemodifeerde es of composiet vlonderplanken in drie kleuren. Alle planken hebben speciale groeven aan de onderzijde voor montage op de rails met de clips. Zorg ervoor dat je voldoende rails en zelfklevende rubberband meebesteld. Dit moet in lengte gelijk staan aan je vlonderplanken.

Installeren van je terras
Wanneer je de vlonderplanken, de rails en de rubberband netjes thuis geleverd hebt gekregen kun je aan de slag met het installeren van je terras. Je zult zien dat dit erg eenvoudig is en dat je aan het einde trots bent op wat jij hebt gemaakt. Je kunt de rails nadat je deze hebt voorzien van de zelfklevende rubberband rechtstreeks plaatsen op een stabiele en vlakke ondergrond. De vlonderplanken die je vooraf op maat hebt gezaagd klik je daarna op de voorgemonteerde clips van de rails vast. Tot slot kun je de zijkant van je terras afwerken met de plint van Grad By You. Zorg hier ook weer voor voldoende lengte. Wil je een voorwerp wegnemen dat onder je vloer is gevallen, een plank vervangen of je terras anders inrichten? Klik simpelweg de vlonderplanken los met behulp van de losklik sleutels. Bekijk het filmpje bij alle accessoires om je nog beter op weg te helpen.

Verhogen van je terras
Als je jouw terras wilt aanleggen op jouw gewenste hoogte kun je de rails bevestigen op de regel van Grad By You. Deze handige regel heeft als voordeel dat hij een groef heeft zodat je de in hoogte verstelbare terrasvoeten hier zonder te boren aan vast kunt monteren. Je kunt je terras met het verlengstuk tot maar liefst 27 cm verhogen. Vergeet dan niet de verlengstukken mee te bestellen anders gaat de terrasvoet tot een hoogte van maximaal 18,3 cm.

EAN: 3443440009658

Aantal stuks
16
Zelfklevend
Nee
Antislip
Nee
Type vloeraccessoire
Ondervloer
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires