Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Maaisel oppikken, de oprit schrobben, de stoep vegen: het is best mogelijk dat dit zowat de vervelendste tuinklusjes zijn. Gelukkig weet Praxis ook deze karweien in een handomdraai plezierig te maken, met handige veegmachines. Ben je op zoek naar een echte tijdsbesparing en een enorme ontlasting, dan ben je hier dus op de juiste pagina beland. Ben je geïnteresseerd in andere terrasreinigingsmiddelen of tuingereedschappen? Bezoek dan zeker ook de betreffende afdelingen van onze shop.

Praxis veegmachines

Voor onze veegmachines doen we een beroep op topproducent Vida XL. Onder het motto 'Groots leven voor weinig' ontwikkelt deze fabrikant een kwaliteitsaanbod aan uiterst scherpe prijzen. De sleutel tot dat succes is een slim aankoopbeleid waarbij populaire producten in grote hoeveelheden bij de bron worden ingekocht. Zo komt het bijvoorbeeld ook dat onze vegers voor gras en stoepen hier aan zo'n scherpe prijzen kunnen worden aangeboden. Je zult al gauw merken hoe snel deze investering zich dubbel en dik terugbetaald, niet enkel in geld, maar vooral ook in werktijd en ontlasting.

Een veegmachine gebruiken

Door hun lichte gewicht en hun ergonomische dynamica zijn de veegmachines uiterst gemakkelijk te gebruiken. Het duwwerk wordt tot een minimum beperkt en uiteraard neemt de machine verder al het harde labeur op zich. Gebruiksgemak wordt nog verder verhoogd dankzij de verwijderbare opvangzak (bij de grasveger) en het vuilreservoir (bij de stoepveger). Bovendien is de veeg-hoogte van deze toestellen gemakkelijk aan te passen aan de uit te voeren opdracht of de te bewerken ondergrond. Je gazon schoonhouden of je stoep vegen, kost je nu geen uren meer, maar enkele minuten. En de ronde bezems van de stoepveger maken in geen tijd zelfs de moeilijkste hoeken en randen van je stoep of oprit schoon.
Even opletten moet je dus eigenlijk alleen nog bij het instellen van de hierboven vermeldde veeg-hoogte. Deze hoogte moet namelijk worden afgestemd op de kwaliteiten van de ondergrond. Lage instellingen zijn daarbij geschikt voor de meeste ondergronden. De middelste instellingen functioneren dan weer best op natte oppervlakten, die eventueel glibberig zijn of onvast. Rij je gewoon rond met je machine, of ga je hem onderhouden, dan gebruik je de hogere instellingen.