Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Bekijk ons koopadvies.
Sluiten
Advies en informatie nodig? Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.
Sluiten

Worx robotmaaier op accu 'Landroid WR105SI' 20 V

Met deze robotmaaier kan je volop genieten van je vrije tijd en is het gazon steeds perfect gemaaid. Via de meegeleverde kabel kan de maaizone afgebakend worden. De robotmaaier Worx doet de rest en dit op een autonome en haast geluidloze manier. Dankzij de mulching-functie blijft het gemaaide gras onzichtbaar op het gazon liggen en vormt het zo een natuurlijke meststof. De meeste modellen kunnen ook nog eens geprogrammeerd worden zodat ze kunnen werken wanneer je afwezig bent. En wanneer het werk erop zit of de batterij geladen moet worden, keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation. De machine beschikt over een terreinafbakeninskabel van 130 m en werkt op hellingen tot 35 %. Geniet in het weekend van je gazon in plaats van bezig te zijn met het onderhoud ervan. Programmeer de Landroid om volgens aan een planning te werken met onze Landroid handige app. In de doos: 9 schroeven, 9 messen, 2 afstand mal voor grensdraad, 180 draadpennen, 130 m grensdraad, 1 10 m-laagspanningskabel, 8 bevestigings schroeven voor laadstation, 1 inbussleutel, 2 koppelstuk, 1 accu (WA3230), 1 lader (WA3750)

EAN: 6924328307518

869.00
695.20
20% keuzekorting
Op werkdagen voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis.
Verzendkosten:
 Details
Lage voorraad
Ophalen bij u in de buurt

Gebruikersvoordelen

 • Dit toestel keert zelfstandig terug naar zijn basisstation om zich automatisch herop te laden
 • Maait tot aan de rand van het gazon
 • Geluidsniveau van 68 dB
 • Tilsensor en kantelsensor
 • Regensensor
 • De Recupel- en Ecotrel-bijdragen zijn inbegrepen in deze verkoopsprijs.

Technische specificaties

 • Voltage 20 V
 • Vermogen 2 Ah
 • Oplaadtijd 80 min
 • Gewicht 7,4 kg
 • Oppervlakte 500 m²
 • Maximale helling 35 %
 • Maaitijd per oplading 40 min

Reviews

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling 5

 1. *
 2. *
 3. *
 4. o
 5. o
3 Sterren

Pluspunten

Voldoet aan verwachting (1) , Goede kwaliteit (1) , Goede prijs/kwaliteit verhouding (2) , Maai kwaliteit is goed, (1) , Aan te bevelen (1) .

Minpunten

Niet gebruiksvriendelijk (3) , Niet aan te bevelen (2) , Voldoet niet aan verwachting (2) , Bij problemen wordt je slecht geholpen vanuit work (1) .

 • schreef op 28 september 2017

  “Works robotmaaier”

  1. *
  2. *
  3. o
  4. o
  5. o
  2 Sterren

  Half jaar geleden deze maaier aangeschaft. Dit natuurlijk prijs en goede recensies. Van het half jaar heeft hij in totaal 1 maand het niet gedaan.door gebreken.. afgelopen week weer problemen gekregen met maaier.

  Minpunten

  Bij problemen wordt je slecht geholpen vanuit work.

 • schreef op 01 september 2017

  “Waardeloze app, nette grasmaaier”

  1. *
  2. *
  3. o
  4. o
  5. o
  2 Sterren

  De installatie was geen probleem als heden handleiding leest. De WiFi verbinding is waardeloos, je moet de maaier bijna tegen de router plaatsen voor een verbinding. Het updaten was een ramp. De app geeft alleen de mogelijkheid om de bassist instellingen aan te passen. Maaien doet hij netjes en vooral geruisloos. Hij is dus erg stil.

  Pluspunten

  Maai kwaliteit is goed, .

  Minpunten

  Niet gebruiksvriendelijk, Voldoet niet aan verwachting, Niet aan te bevelen.

 • schreef op 20 juni 2017

  “Firmware en Software nog niet af!”

  1. *
  2. *
  3. *
  4. o
  5. o
  3 Sterren

  Installatie ben je net zoals de meeste robotmaaiers, wel even bezig. Het grensdraad installeren en de robot aanmelden zijn goed te doen en duidelijk omschreven. Gelijk bij installatie vraag de Landroid om een update! Vervolgens komt er om de 2 weken weer een update uit! Helaas zijn deze updates noodzakelijk, want de firmware en software zijn volgens mij nog niet af! Ik heb regelmatig geen verbinding met de Worx, en ook start hij dan niet op de geprogrammeerde tijd!

  Pluspunten

  Goede prijs/kwaliteit verhouding.

 • schreef op 04 juni 2017

  “fijne maaier”

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. o
  4 Sterren

  Nu sinds een aantal dagen bij ons in de tuin aan het werk, het bewijs dat kaliteit niet altijd een hoge prijs heeft. Het installeren is een behoorlijk klusje, rond het gras en alle objecten moet een kabel worden getrokken, hou rekening met minimaal een halve dag werk.. De maaier moet uit de doos nog een update hebben en gekoppeld worden met wifi en de app op de telefoon. De app is niet heel uitgebreid en mist nog wat functies, vandaar ook 4 ipv 5 sterren, ik hoop dat deze nog geupdate wordt.

  Pluspunten

  Goede prijs/kwaliteit verhouding, Voldoet aan verwachting, Aan te bevelen, Goede kwaliteit.

  Minpunten

  Niet gebruiksvriendelijk.

 • schreef op 07 mei 2017

  “Werkt niet super”

  1. *
  2. *
  3. o
  4. o
  5. o
  2 Sterren

  Wifi krijg ik niet aan de gang. De app herkent hem niet en kan hem niet bereiken. Het mes zit aan de rechterkant vd machine ipv in het midden zoals bij de andere maaiers. Als je hem na de geslaagde testronde lager afstelt op de gewenste hoogte loopt hij daardoor op van alles en nog wat vast. Hij probeert dan wel los te komen maar graaft zich zelf in. Zeker als het gras wat droog is met een paar kale plekken. Als hij dan maait en je hebt het grensdraad ruim verlegt maait hij wel ok.

  Minpunten

  Niet gebruiksvriendelijk, Voldoet niet aan verwachting, Niet aan te bevelen.

Toon meer resultaten

Maak je klus compleet

Alles over grasmaaiers

We hebben alle informatie over grasmaaiers voor je op een rijtje gezet. Kies je voor een compacte grasmaaier of een krachtige motormaaier?

Lees het koopadvies

Andere mensen bekeken ook