Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Bezorg- en ophaalopties
 • Breedte
 • Diepte
 • Gewicht
 • Hoogte
 • Maaibreedte
 • Maaihoogte
4 producten

  Central Park handgrasmaaier
  Central Park handgrasmaaier
  Handgrasmaaiers

   Hand grasmaaier kopen bij Praxis

   Ben jij een echt buitenmens en niet vies is van een beetje fysieke inspanning? Maai je vaak, maar is je gazon de grootte van een postzegel? Met een Praxis hand grasmaaier creëer je de echte maai-ervaring.  Hand grasmaaiers, ook wel kooimaaiers of handmaaiers genoemd, hebben het voordeel dat je niet afhankelijk bent van netstroom en het is heerlijk stil. Hand grasmaaiers van Praxis zijn geschikt tot een bepaald oppervlakte gazon. Maar of je nu een grote buitenplaats hebt, of slechts een klein stukje gras, bij Praxis vind je zeker de maaier die bij je past. Ga voor dat perfect onderhouden gazon. Je onderhoudt je gazon gewoon helemaal zelf! En dat allemaal met een hand grasmaaier van Praxis.

   Maai je gazon met een hand grasmaaier.

   Kooimaaiers en hand grasmaaiers van Praxis zijn geschikt voor een kleiner gazon. Dit komt door de bewegingsvrijheid van de maaier doordat deze niet aan netstroom verbonden is. Ook is de techniek die deze maaiers hanteren is het volgende: de hand grasmaaier van Praxis zorgt voor een nette afwerking van je grasmat. Dit zorgt ervoor dat het gazon er strak bijstaat. Door de softgrip houd je het gereedschap makkelijk vast en maai je het gras moeiteloos. Bovendien werkt de handmaaier haast geluidloos, precies en milieuvriendelijk. Een ander voordeel van Praxis hand grasmaaiers is dat deze kindvriendelijk zijn, zo kun je kroost veilig komen helpen in het onderhoud van de tuin. Je kind kan de was doen.

   Welke grasmaaier past bij jou?

   Heb jij een groter oppervlakte om te grasmaaien? Kijk dan ook eens naar de elektrische en benzine grasmaaiers of van Praxis. Hiermee maak je je grote gazon in een mum van tijd. Toch geen maai fan? Een Praxis robotmaaier klaart je klus, terwijl je van het zonnetje geniet. Je bakent eenvoudig met gebied dat je gemaaid wilt hebben af met een kabel. De robot gaat aan de slag en maait het hele gazon zelfstandig en haast geluidloos. Je hoeft het gras niet eens meer op te vangen. Het blijft onzichtbaar op het gazon liggen en vormt zo een natuurlijke meststof.

    

   Hand grasmaaier aanbieding? Houd deze pagina in de gaten.

   Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat jij een voordelige hand grasmaaier kan kopen. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze Praxis folder voor de huidige handmaaiers en kooimaaiers aanbieding. Wil je op de hoogte blijven van alle Praxis acties en aanbiedingen? Bekijk dan de actiepagina