Filtres

783 produits

Black+Decker accu buxusschaar GSL300-QW 3,6V
Black+Decker accu buxusschaar GSL300-QW 3,6V
49.99
Elektrische heggenscharen
Nilfisk rioolreinigingsslang van 15 meter
Nilfisk rioolreinigingsslang van 15 meter
69.99
Hogedrukreiniger-onderdelen
Gardena heggenschaar 700 T Comfort
Gardena heggenschaar 700 T Comfort
59.99
Hand heggenscharen
Central Park robotmaaier CP1000 met Wi-Fi 28V
Central Park robotmaaier CP1000 met Wi-Fi 28V
20% de remise
875.00699.00
Robotmaaiers
Bosch elektrische grasmaaier ARM37 1400W
Bosch elektrische grasmaaier ARM37 1400W
199.00
Elektrische grasmaaiers
Kärcher rioolreinigingsset 7,5m
Kärcher rioolreinigingsset 7,5m
79.99
Hogedrukreiniger-onderdelen
Ryobi accu grasmaaier RLM18X33H40F 18V
Ryobi accu grasmaaier RLM18X33H40F 18V
299.00
Elektrische grasmaaiers

Tuingereedschap kopen bij Praxis

Om je tuin goed te kunnen onderhouden is het handig het juiste tuingereedschap binnen handbereik te hebben. Heb je een grasveld? Dan is een goede elektrische grasmaaier of grastrimmer een must. Staat er een grote boom in je tuin, of er net naast? Met een bladblazer heb je de berg bladeren zo opgeruimd! En zijn je tegels wat groen geworden? Met een hogedrukreiniger zijn ze in een handomdraai weer schoon. Bij Praxis vind je precies wat je nodig hebt: van kruiwagens en snoeischaren tot scheppen en tuinkleding. En natuurlijk van verschillende merken zoals Gardena of Makita. 

Goed tuingereedschap is het halve werk

Met goed tuingereedschap is het veel gemakkelijker en sneller werken. Bedenk je maar eens hoeveel moeite het snoeien van de heg zou zijn met een ouderwetse heggenschaar. Of grasmaaien met een oude rolgrasmaaier. Tegenwoordig zijn er allerlei nieuwe technologieën, die ons leven een stuk gemakkelijker maken. Zo heb je bijvoorbeeld robotmaaiers, die automatisch het gras voor je maaien. Ook elektrisch tuingereedschap maakt het een klusje dat je zo hebt gedaan. Wel is het belangrijk dat je bij het werken met elektrisch tuingereedschap altijd je hoofd erbij houdt. Weet waar je mee bezig bent en zorg dat kinderen en huisdieren uit de buurt van het elektrische tuingereedschap blijven. Loop je even naar binnen? Trek de stekker van je machine er even uit.

De bekendste merken vind je bij Praxis

Praxis beidt een brede selectie tuingereedschap aan. Naast veel verschillende machines en keuze zat uit tuingereedschap bestaat het assortiment uit bekende merken zoals Bosch, Makita, Black+Decker, Worx, Karcher en nog veel meer.

Jouw tuingereedschap in de winkel of online kopen

Welk tuingereedschap heb je op het oog? Wil je bijvoorbeeld de kettingzaag nog even in je handen houden voordat je beslist welke je koopt? Of weet je al precies welke je wilt hebben? In dat laatste geval kun je alles wat je nodig hebt ook heel gemakkelijk online bestellen bij Praxis. Kies welk tuingereedschap je wilt op onze site, betaal je bestelling en je tuingereedschappen worden bij je thuisbezorgd.

Tuingereedschap aanbieding bij Praxis

Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe tuingereedschap kopen. We houden je hier op de hoogte van onze tuingereedschap aanbiedingen en speciale acties! Elke tuingereedschap aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze tuingereedschap aanbiedingen en pak je voordeel! Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.