Elektrisch tuingereedschap

Vergelijk producten (0)
 • Afbeelding van Black & Decker bladruimer GW 3030 QS

  Black & Decker bladruimer GW 3030 QS

  Deze bladruimer GW 3030 QS van Black & Decker heeft een vermogen van 3000W. De ruimer heeft drie verschillende functies; zuigen, blazen en versnipperen. De bladruimer heeft tevens een variabele snelheid en een opvangzak van 50L.

  Vergelijk dit product
  109.00
 • Afbeelding van Gardena bladruimer ergojet 3000

  Gardena bladruimer ergojet 3000

  Met deze bladruimer kun je gemakkelijk en snel alle bladeren wegblazen, zuigen of versnipperen. Het type Ergojet 3000 heeft 3000 Watt, een variabele snelheid tot 310 km/h en de bladruimer is incl. 45 liter opvangzak.

  Vergelijk dit product
  109.00
 • Afbeelding van Central Park elektrische kettingzaag 2000W

  Central Park elektrische kettingzaag 2000W

  Deze elektrische kettingzaag van Central Park 2000W heeft een Oregon zwaard en ketting. Daarnaast kun je de kettingspanning regelen zonder gebruik van gereedschap. Waarschuwing: het dragen van een bril, handschoenen en geluiddempende helm is aan te raden bij het gebruik van het gereedschap.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Afbeelding van Bosch elektrische kettingzaag AKE 30 S

  Bosch elektrische kettingzaag AKE 30 S

  De Bosch AKE 30 S kettingzaag is een robuuste en krachtige kettingzaag beschikt over het Bosch SDS-systeem om de ketting zonder gereedschap te spannen en te wisselen. De bliksemsnel reagerende terugslagrem (Quick Stop) zorgt ervoor dat je veilig kan werken in alle omstandigheden. De ergonomische handgreep van het zagen en vellen een comfortabele klus. De stalen tanden zorgen voor stevigheid en stabiliteit.

  Vergelijk dit product
  109.00
 • Afbeelding van Central Park elektrische hakselaar

  Central Park elektrische hakselaar

  Deze elektrische hakselaar van Central Park is voorzien van een veiligheidsschakelaar en een grote opvangzak van 50L. Waarschuwing: het dragen van een bril, handschoenen en geluiddempende helm is aan te raden bij het gebruik van het gereedschap.

  Vergelijk dit product
  149.00
 • Afbeelding van Black & Decker bladruimer GW3000 3000W

  Black & Decker bladruimer GW3000 3000W

  Black & Decker GW3000 bladruimer, oftewel bladzuiger, beschikt over een 3000 watt motor voor uitstekende prestaties in zowel de zuig- als blaasmodus. De gemakkelijk te legen opvangzak kan tot 35L afval opvangen. De ingebouwde versnipperaar zorgt voor een efficiënte afvalverwerking. Deze tuinruimer is comfortabel te gebruiken voor iedere tuinierder en is verstelbaar in twee snelheden.

  Vergelijk dit product
  99.99
 • Afbeelding van Bosch gras- en buxusschaar combi Isio

  Bosch gras- en buxusschaar combi Isio

  De multifunctionele Bosch buxux- en grasschaar combi Isio is erg veelzijdig en door de compacte vorm en het geringe gewicht is de schaar moeiteloos en zeer comfortabel te bedienen. Geschikt voor onder andere een perfecte afwerking van struiken, gazonranden, heggen en kleine bladeren.

  Vergelijk dit product
  99.99