Elektrisch tuingereedschap

 • Black & Decker elektrische bladblazer GW3030 QS

  De bladruimer GW 3030 QS van Black & Decker heeft een vermogen van 3000W en heeft drie verschillende functies; zuigen, blazen en versnipperen. De bladruimer heeft tevens een variabele snelheid en een opvangzak van 50L.

  De duurzame metalen rotor zorgt voor tot wel 40 procent meer blaas- en zuigkracht dan zijn voorgangers. Het verwerken van zwaar en nat afval is dus geen enkel probleem. De versnipperingsrotor maakt het afval snel tot zestien keer kleiner. Zo kun je het makkelijk afvoeren en composteert het sneller. Ook de grote opvangzak is handig. Hierdoor hoef je deze tuinruimer minder vaak te legen en kun je de kruiwagen dus gewoon in de schuur laten staan.

  Vergelijk dit product
  99.20
  124.00
  20% keuzekorting
 • Bosch elektrische grasmaaier ARM 32 1200W

  De ARM 32 grasmaaier van Bosch heeft een krachtige power drive moter met een vermogen van 1200W waarmee jouw gazon razendsnel wordt gemaaid. De grasmaaier heeft een maaibreedte van 32cm en kan in 5 maaihoogtes ingesteld worden: 20 tot 60mm. De grasmaaier is door zijn eenvoudige formaat en lichte gewicht eenvoudig te hanteren en is zeer geschikt voor een terrein van 350m². Omdat de grasmaaier is uitgerust met een innovatieve graskammer wordt het gras nog dichter bij de rand gemaaid. De opvangbak bedraagt 40 liter dus je hoeft niet om de haverklap te stoppen met maaien. Daarnaast is opbergen geen enkel probleem met de ARM 32. Dankzij de inklapbare greep bespaar je lekker veel ruimte!

  Vergelijk dit product
  87.20
  109.00
  20% keuzekorting
 • Central Park elektrische bladblazer CPE2515B

  Deze elektrische bladzuiger en -blazer van Central Park zuigt en versnippert bladeren in jouw tuin of terras. De bladzuiger en bladblazer heeft een flinke kracht met een vermogen van 2500 watt. Verder is de bladzuiger en -blazer voorzien van een draagriem en een opvangzak van 35 liter.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Bosch elektrische kettingzaag AKE 30 S

  De Bosch AKE 30 S kettingzaag is een robuuste en krachtige kettingzaag beschikt over het Bosch SDS-systeem om de ketting zonder gereedschap te spannen en te wisselen. De bliksemsnel reagerende terugslagrem (Quick Stop) zorgt ervoor dat je veilig kan werken in alle omstandigheden. De ergonomische handgreep van het zagen en vellen een comfortabele klus. De stalen tanden zorgen voor stevigheid en stabiliteit.

  Vergelijk dit product
  87.20
  109.00
  20% keuzekorting
 • Gardena elektrische bladblazer Ergojet 3000

  Met de Gardena bladblazer ErgoJet 3000 kun je gemakkelijk en snel alle bladeren wegblazen, zuigen of versnipperen. Dit type bladruimer heeft een vermogen 3000 Watt, een variabele snelheid tot 310 km/h en de bladruimer beschikt over een opvangzak voor 45 liter inhoud. De optimale gewichtsverdeling en de ergonomisch gevormde handgreep met softgrip, maakt het gebruik van deze bladblazer zeer comfortabel.

  De Gardena ErgoJet 3000 is een krachtige bladblazer en -zuiger, voorzien van een geïntegreerde versnipperaar en handige draagriem. De ze bladblazer is een ideale hulp om de tuin netjes te houden. Natte bladeren kunnen ook eenvoudig worden verwijderd met de schraper op de rand van de vacuüm buis.

  De ClickFit functie van deze Gardena bladblazer zorgt dat je zonder gereedschap eenvoudig kunt wisselen tussen de zuig- en en de blaasfunctie. Door de geïntegreerde metalen turbine en het hakselrad vindt volumereductie en een kortere composteertijd plaats. Met 2 jaar garantie voor optimale zekerheid.

  Klik hier om de handleiding te bekijken.

  Vergelijk dit product
  87.20
  109.00
  20% keuzekorting
 • Bosch elektrische heggenschaar AHS 45-16

  De Bosch AHS 45-16 heggenschaar is een lichtgewicht heggenschaar die ontwikkeld is voor een geringe belasting van je armen en rug. Door de ergonomische handgrepen en het gebalanceerde gereedschap werk je met een comfortabelere werkpositie.

  Vergelijk dit product
  55.99
  69.99
  20% keuzekorting
 • Central Park elektrische kettingzaag 2000W

  Deze elektrische kettingzaag van Central Park 2000W heeft een Oregon zwaard en ketting. Daarnaast kun je de kettingspanning regelen zonder gebruik van gereedschap. Waarschuwing: het dragen van een bril, handschoenen en geluiddempende helm is aan te raden bij het gebruik van het gereedschap.

  Vergelijk dit product
  63.99
  79.99
  20% keuzekorting
 • Worx accu bladblazer

  De Worx draadloze accubladblazer is een lichtgewicht bladruimer, geschikt voor de snelle klus. De Lithium-Ion accu zorgt voor een langere werking. De blaassnelheid bedraagt 200 km/h.

  Door het lichte gewicht is deze machine van Worx zowel compact als ergonomisch. De 20V accu heeft een oplaadtijd van 1 uur. Bij deze bladblazer is 1 accu meegeleverd.

  Vergelijk dit product
  103.20
  129.00
  20% keuzekorting

Elektrisch tuingereedschap kopen bij Praxis

Tuingereedschap voor de kleine én grote tuin

Goed gereedschap is het halve werk en dat geldt ook voor het onderhouden van je tuin. Met het elektrische tuingereedschap van Praxis werk je niet alleen efficiënt, maar ook snel. Het snoeien van de heggen, maaien van het gazon en zelfs het onkruid verwijderen wordt een simpel klusje met ons krachtige elektrische tuingereedschap. En de tijd die je vervolgens overhoud kun je mooi besteden relaxend in je loungehoek.

Maak van je tuin een droomtuin met ons elektrisch tuingereedschap

Wil jij die droomtuin? Maak het jezelf gemakkelijk met elektrisch tuingereedschap. Zo snoei je heggen en bomen eenvoudig bij met een kettingzaag. En in plaats van urenlang bladeren bij elkaar te harken, heb je met een bladblazer die berg binnen enkele minuten uit je tuin verwijderd. Naast bladblazers en kettingzagen kun je bij Praxis ook diverse elektrische grasmaaiers kopen. Door elke twee weken even de grasmaaier of grastrimmer door het gras te halen, ligt je gazon er altijd strak bij. Vergeet ook het onkruid niet. Normaal gesproken is onkruid verwijderen een tijdrovend en vermoeiend klusje, maar met onze elektrische onkruidbestrijders bestrijd je onkruid op een snelle, milieuvriendelijke manier. Goed voor de flora en fauna, maar ook voor jouw terrastegels en rug. Bekijk alle soorten elektrisch tuingereedschap online.

Handig tuingereedschap voor de kleine klus

Heb jij groene vingers? Tuinieren wordt nog leuker met ons tuinhandgereedschap. Zo vind je bij Praxis o.a. bezems, harken, snoeischaren en tuinschepjes. We hebben zelfs hakbijlen, zodat je voor de winter je eigen openhaard hout kunt kloven. Bij Praxis vind je alles wat je nodig hebt om van jouw tuin een droomtuin te maken. En na het tuinieren berg je al het tuinhandgereeschap netjes en overzichtelijk op in een tuinhuisje of handige tuinkast.

Veilig tuinieren met elektrisch tuingereedschap

Let op: werken met elektrisch tuingereedschap is gevaarlijk. Houd daarom kinderen en huisdieren uit de buurt en zorg ervoor dat de machine altijd is uitgeschakeld als je hem neerlegt. Trek voor de zekerheid de stekker uit het stopcontact. Draag daarnaast een veiligheidsbril en gehoorbescherming om schade te voorkomen.