Elektrisch tuingereedschap

Vergelijk producten (0)
 • Bosch elektrische grasmaaier Rotak 32

  Op zoek naar een goede grasmaaier? Dan is elektrische grasmaaier Rotak 32 van Bosch geschikt voor jou! Deze grasmaaier is voorzien van powerdrive voor maximale kracht. Daarnaast wordt de maaier geleverd inclusief grasopvangbak van 31L.

  Vergelijk dit product
  109.00
  87.20
 • Central Park elektrische grasmaaier CPE1232

  De Central Park elektrische grasmaaier CPE1232 is een krachtige grasmaaier waarvan je het mes op 3 verschillende hoogtes kunt instellen. Hierdoor maai je je gras altijd op de gewenste hoogte voor een net gazon. De opvangbak van de grasmaaier kan 30L aan gras aan. Let op: het dragen van een bril, handschoenen en geluiddempende helm is aan te raden bij het gebruik van de grasmaaier.

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Bosch grasmaaier ARM 33

  Met de Bosch grasmaaier ARM 33 is het gazon in een handomdraai gemaaid. De grote opvangbak van 40L zorgt voor minder maai onderbrekingen. Door het lichte gewicht van de grasmaaier is deze eenvoudig te verplaatsen. De maaihoogte is gemakkelijk verstelbaar met de centrale maaihoogteverstelling.

  Vergelijk dit product
  149.00
  119.20
 • Bosch elektrische kettingzaag AKE 30 S

  De Bosch AKE 30 S kettingzaag is een robuuste en krachtige kettingzaag beschikt over het Bosch SDS-systeem om de ketting zonder gereedschap te spannen en te wisselen. De bliksemsnel reagerende terugslagrem (Quick Stop) zorgt ervoor dat je veilig kan werken in alle omstandigheden. De ergonomische handgreep van het zagen en vellen een comfortabele klus. De stalen tanden zorgen voor stevigheid en stabiliteit.

  Vergelijk dit product
  109.00
  87.20
 • Black & Decker ontmosser GD300

  De verticuteermachine van Black & Decker heeft een krachtige 600W motor en 3 hoogtestanden met centrale hoogte-instelling zodat de verticuteerder het hele jaar optimaal te gebruiken is. De verticuteerbreedte van 30cm is geschikt voor kleine en middelgrote gazons. De grote opvangbak is handig te legen.

  Vergelijk dit product
  109.00
  87.20
 • Black & Decker bladruimer GW 3030 QS

  Deze bladruimer GW 3030 QS van Black & Decker heeft een vermogen van 3000W. De ruimer heeft drie verschillende functies; zuigen, blazen en versnipperen. De bladruimer heeft tevens een variabele snelheid en een opvangzak van 50L.

  Vergelijk dit product
  109.00
  87.20
 • Central Park thermische grasmaaier CPT 40 D

  De brandstoftank van thermische grasmaaier CPT 40 D heeft een capaciteit van 0,8L en een motor van 98,5cc. Daarnaast is de snijhoogte centraal verstelbaar. Waarschuwing: het dragen van een bril, handschoenen en geluiddempende helm is aan te raden bij het gebruik van het gereedschap.

  Vergelijk dit product
  229.00
  183.20
 • Black & Decker cirkelmaaier EMAX32S 1200W

  Black & Decker cirkelmaaier EMAX32S beschikt over een verbeterde 35 liter grasbak en verzamelt hierdoormeer gras zodat minder tijd nodig is voor het legen. Het maaisysteem heeft hoge prestaties en hoog koppel, waardoor je hoog kunt maaien en vochtig gras kunt maaien zonder afslaan. De cirkelmaaier is uitgevoerd in laag ontwerp voor bereik onder struiken en meubels. De snoeren zitten niet langer in de knoop en zijn makkelijk te ontwarren.

  Vergelijk dit product
  109.00
  87.20

Elektrisch tuingereedschap

Welk tuingereedschap heb je nodig?
Om je tuin goed te kunnen onderhouden is het handig het juiste tuingereedschap binnen handbereik te hebben. Heb je een grasveld? Dan is een goede grasmaaier een must. Staat er een grote boom in je tuin, of er net naast? Met een bladruimer heb je de berg bladeren zo opgeruimd. En je heg? Met een goede elektrische heggenschaar houd je hem strak in vorm. Bij Praxis vind je precies wat je nodig hebt: van kruiwagens en tuinhandgereedschap tot elektrisch tuingereedschap en tuinierkleding.

Goed tuingereedschap is het halve werk
Met goed tuingereedschap is het veel gemakkelijker en sneller werken. Bedenk je maar eens hoeveel moeite het snoeien van de heg zou zijn met een ouderwetse heggenschaar. Of grasmaaien met een oude rolgrasmaaier. Elektrisch tuingereedschap maakt het een klusje dat je zo hebt gedaan. Wel is het belangrijk dat je bij het werken met elektrisch tuingereedschap altijd je hoofd erbij houdt. Weet waar je mee bezig bent en zorg dat kinderen en huisdieren uit de buurt van het elektrische tuingereedschap blijven. Loop je even naar binnen? Trek de stekker van je machine er even uit.

Jouw tuingereedschap in de winkel of online kopen
Welk tuingereedschap heb je op het oog? Wil je de gereedschappen nog even in je handen houden voordat je beslist welke je koopt? Of weet je al precies welke je wilt hebben? In dat laatste geval kun je alles wat je nodig hebt ook heel gemakkelijk online bestellen bij Praxis. Kies welk tuingereedschap je wilt op onze site, betaal je bestelling en je tuingereedschappen worden bij je thuisbezorgd.