Elektrisch tuingereedschap

 • Bosch elektrische grasmaaier ARM 32 1200W

  De ARM 32 grasmaaier van Bosch heeft een krachtige power drive moter met een vermogen van 1200W waarmee jouw gazon razendsnel wordt gemaaid. De grasmaaier heeft een maaibreedte van 32cm en kan in 5 maaihoogtes ingesteld worden: 20 tot 60mm. De grasmaaier is door zijn eenvoudige formaat en lichte gewicht eenvoudig te hanteren en is zeer geschikt voor een terrein van 350m². Omdat de grasmaaier is uitgerust met een innovatieve graskammer wordt het gras nog dichter bij de rand gemaaid. De opvangbak bedraagt 40 liter dus je hoeft niet om de haverklap te stoppen met maaien. Daarnaast is opbergen geen enkel probleem met de ARM 32. Dankzij de inklapbare greep bespaar je lekker veel ruimte!

  Vergelijk dit product
  109.00
 • Gardena elektrische bladblazer Ergojet 3000

  Met de Gardena bladblazer ErgoJet 3000 kun je gemakkelijk en snel alle bladeren wegblazen, zuigen of versnipperen. Dit type bladruimer heeft een vermogen 3000 Watt, een variabele snelheid tot 310 km/h en de bladruimer beschikt over een opvangzak voor 45 liter inhoud. De optimale gewichtsverdeling en de ergonomisch gevormde handgreep met softgrip, maakt het gebruik van deze bladblazer zeer comfortabel.

  De Gardena ErgoJet 3000 is een krachtige bladblazer en -zuiger, voorzien van een geïntegreerde versnipperaar en handige draagriem. De ze bladblazer is een ideale hulp om de tuin netjes te houden. Natte bladeren kunnen ook eenvoudig worden verwijderd met de schraper op de rand van de vacuüm buis.

  De ClickFit functie van deze Gardena bladblazer zorgt dat je zonder gereedschap eenvoudig kunt wisselen tussen de zuig- en en de blaasfunctie. Door de geïntegreerde metalen turbine en het hakselrad vindt volumereductie en een kortere composteertijd plaats. Met 2 jaar garantie voor optimale zekerheid.

  Klik hier om de handleiding te bekijken.

  Vergelijk dit product
  84.99
  109.00
 • Bosch elektrische heggenschaar AHS 45-16

  De Bosch AHS 45-16 heggenschaar is een lichtgewicht heggenschaar die ontwikkeld is voor een geringe belasting van je armen en rug. Door de ergonomische handgrepen en het gebalanceerde gereedschap werk je met een comfortabelere werkpositie.

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Central Park heggenschaar CPE 6051-2 HT 600W

  Heggenschaar CPE 6051-2 HT van Central Park heeft een vermogen van 600W en een zwaardlengte van 51cm. De snijcapaciteit bedraagt 20mm en de schaar heeft een draaibaar handvat voor extra snijcomfort. De dubbele startschakelaar maakt de heggenschaar extra veilig want deze voorkomt onbedoeld starten. Zorg ervoor dat wanneer je de heggenschaar gebruikt je goedgekeurde veiligheidskleding draagt.

  Vergelijk dit product
  59.99
 • Central Park heggenschaar CPE 4541 HT 450W

  Central Park heggenschaar CPE 4541 HT heeft een vermogen van 450W en een zwaardlengte van 41cm. De snijcapiciteit bedraagt 14mm. Een haag dient om de grenzen jouw woning mooi af te lijnen en dient 1 à 2 keer per jaar worden onderhouden. Hiervoor is de heggenschaar het ideale tuingereedschap. Het gemotoriseerde gereedschap wordt gebruikt voor het snoeien van heggen en het behouden van de vorm. De motor van de heggenschaar werkt met elektriciteit of aan de hand van een benzinemotor of een accu. De messen moeten regelmatig worden schoongemaakt en geslepen. Met de Central Park heggenschaar CPE 4541 HT moet extreem voorzichtig worden omgegaan en behandeld worden volgens veiligheidsregels.

  Vergelijk dit product
  34.99
 • Onkruidverdelger, BBQ-aansteker en heteluchtpistool 3-in-1 Maxx Heat

  Met de Batavia Maxx Heat vernietig je makkelijk, snel en goedkoop onkruid zonder bestrijdingsmiddelen, zonder vlammen én zonder gas. Door het onkruid kortstondig te verhitten (ong. 5 sec. op 600°C) wordt de celstructuur van het onkruid afgebroken waarna het onkruid afsterft. Voordelen van de elektrische (2000W) Maxx Heat in vergelijking met een gasbrander of andere bestrijdingsmiddelen zijn dat je geen gas (goedkoper en veiliger) en geen gif (milieuvriendelijker) nodig hebt en dat hij ook te gebruiken is als Verfafbrander en als BBQ aansteker.

  Inclusief:
  1x Mondstuk onkruid verbranden
  1x Barbecue / open haard mondstuk
  2x Mondstuk voor verfafbrander (Plat mondstuk en Sponnings mondstuk)

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Bosch elektrische kettingzaag AKE 30 S

  De Bosch AKE 30 S kettingzaag is een robuuste en krachtige kettingzaag beschikt over het Bosch SDS-systeem om de ketting zonder gereedschap te spannen en te wisselen. De bliksemsnel reagerende terugslagrem (Quick Stop) zorgt ervoor dat je veilig kan werken in alle omstandigheden. De ergonomische handgreep van het zagen en vellen een comfortabele klus. De stalen tanden zorgen voor stevigheid en stabiliteit.

  Vergelijk dit product
  84.99
  109.00
 • Central Park elektrische kettingzaag 2000W

  Deze elektrische kettingzaag van Central Park 2000W heeft een Oregon zwaard en ketting. Daarnaast kun je de kettingspanning regelen zonder gebruik van gereedschap. Waarschuwing: het dragen van een bril, handschoenen en geluiddempende helm is aan te raden bij het gebruik van het gereedschap.

  Vergelijk dit product
  79.99
  99.99
 • Central Park accu gras- en buxusschaar

  Deze combinatie van een gras- en buxusschaar van Central Park werkt op een 3,6 volt accu. De zwaardlengte van de buxusschaar is 16cm en de snijbreedte voor gras is 8cm. Inclusief Lithium-Ion accu.

  Vergelijk dit product
  49.99

Elektrisch tuingereedschap kopen bij Praxis

Welk tuingereedschap heb je nodig?

Om je tuin goed te kunnen onderhouden is het handig het juiste tuingereedschap binnen handbereik te hebben. Heb je een grasveld? Dan is een goede grasmaaier een must. Staat er een grote boom in je tuin, of er net naast? Met een bladruimer heb je de berg bladeren zo opgeruimd. En je heg? Met een goede elektrische heggenschaar houd je hem strak in vorm. Bij Praxis vind je precies wat je nodig hebt: van kruiwagens om tuintegels te verplaatsen tot tuinhandgereedschap, elektrisch tuingereedschap en tuinierkleding.

Goed tuingereedschap is het halve werk

Met goed tuingereedschap is het veel gemakkelijker en sneller werken. Bedenk je maar eens hoeveel moeite het snoeien van de heg zou zijn met een ouderwetse heggenschaar. Of grasmaaien met een oude rolgrasmaaier. Elektrisch tuingereedschap maakt het een klusje dat je zo hebt gedaan. Wel is het belangrijk dat je bij het werken met elektrisch tuingereedschap altijd je hoofd erbij houdt. Weet waar je mee bezig bent en zorg dat kinderen en huisdieren uit de buurt van het elektrische tuingereedschap blijven. Loop je even naar binnen? Trek de stekker van je machine er even uit. Om het extra veilig te maken draag je veiligheidskleding tijdens het werken met elektrisch tuingereedschap.

Jouw tuingereedschap in de winkel of online kopen

Welk tuingereedschap heb je op het oog? Wil je de gereedschappen nog even in je handen houden voordat je beslist welke je koopt? Of weet je al precies welke je wilt hebben? In dat laatste geval kun je alles wat je nodig hebt ook heel gemakkelijk online bestellen bij Praxis. Kies welk tuingereedschap je wilt op onze site, betaal je bestelling en je tuingereedschappen worden bij je thuisbezorgd.