Wat zijn de specificaties?

Met de Gardena bladblazer ErgoJet 3000 kun je gemakkelijk en snel alle bladeren wegblazen, zuigen of versnipperen. Dit type bladruimer heeft een vermogen 3000 Watt, een variabele snelheid tot 310 km/h en de bladruimer beschikt over een opvangzak voor 45 liter inhoud. De optimale gewichtsverdeling en de ergonomisch gevormde handgreep met softgrip, maakt het gebruik van deze bladblazer zeer comfortabel.

De Gardena ErgoJet 3000 is een krachtige bladblazer en -zuiger, voorzien van een geïntegreerde versnipperaar en handige draagriem. De ze bladblazer is een ideale hulp om de tuin netjes te houden. Natte bladeren kunnen ook eenvoudig worden verwijderd met de schraper op de rand van de vacuüm buis.

De ClickFit functie van deze Gardena bladblazer zorgt dat je zonder gereedschap eenvoudig kunt wisselen tussen de zuig- en en de blaasfunctie. Door de geïntegreerde metalen turbine en het hakselrad vindt volumereductie en een kortere composteertijd plaats. Met 2 jaar garantie voor optimale zekerheid.

Klik hier om de handleiding te bekijken.

EAN: 4078500962537

Garantie
2 jaar
Type klus
Zware klus
Zuig- en versnipperfunctie
Ja
Type
Elektrische bladblazer
Neuswiel
Nee
Gewicht
4 kg
Opvangcapaciteit
45 L
Typenummer
Ergojet 3000
Toepassing
Te gebruiken als zuiger en blazer
Blaassnelheid
310 km/h
Vermogen
3000 W
Vermaler
1/16
Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires